Πρεμιέρα για Τσαλίκη - Κυανό - Κολέτσα - Knock Out: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

Άρχισαν τις εμφανίσεις στο «Caramela Live»

Πρεμιέρα για Τσαλίκη - Κυανό - Κολέτσα - Knock Out: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

​Σε ένα κατάμεστο μαγαζί και με το κέφι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Πέμπτης, στο πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα της Αθήνας, στο «Caramela», με τους Γιώργο Τσαλίκη, Κυριάκο Κυανό, Χριστίνα Κολέτσα και Knock Out!

Μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, «12 Τσιγάρα», ο Γιώργος επέστρεψε δυναμικά στο πιο γνήσιο διασκεδαστήριο της Αθήνας, στο οποίο έχει αφήσει το στίγμα του, κάνοντας τέσσερις άκρως επιτυχημένες σεζόν. Γνωστός για τις εκπλήξεις του, φρόντισε να ξαφνιάσει το κοινό από την αρχή, ανεβαίνοντας στην πίστα… από την είσοδο του νυχτερινού κέντρου και με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

GMIX4289.jpg

Αδυνατισμένος και ανανεωμένος ανέβηκε στην πίστα του «Caramela» μετά από ένα χρόνο ο Κυριάκος Κυανός, έχοντας στη φαρέτρα του και το νέο του τραγούδι, «Να μ΄αγαπάς».

GMIX4221.jpg

Η γυναίκα της παρεάς, Χριστίνα Κολέτσα, έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο με τις ερμηνείες της, όσο και με την «εκρηκτική» της εμφάνιση.

GMIX3957.jpg

Τέλος, οι Knock Out ξεσήκωσαν τον κόσμο με το γνώριμο ύφος τους, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες, αλλά και το καινούργιο τους τραγούδι «Για μια καψούρα ζω».

GMIX4702.jpg

Μαζί τους εμφανιζονται οι Αλέξανδρος Ρήγας, Αθηνά Π��λίτη και Βασίλης Φρατζανάς.

GMIX4665.jpg
GMIX4757.jpg
GMIX4827.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top