Εύα Χερτζίκοβα:Τι απαντά στις φήμες περί νευρικής ανορεξίας και χρήσης ναρκωτικών ουσιών

«Πίνω και τρώω ότι μου αρέσει δεν υποφέρω από τίποτα, δεν είμαι άρρωστη»

Όταν πληκτρολο��εί κανείς στη μηχανή αναζήτησης της Google το όνομα της Εύα Χερτζίκοβα το πρώτο αποτέλεσμα που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά της είναι νευρική ανορεξία!


upl57cec4ae4beaa.jpg
Οι πρώτες φήμες για χρήση ναρκωτικών αλλά και διατροφικές διαταραχές ξεκίνησαν να οργιάζουν το 2002 τότε που γνώρισε τον Γκεγκόριο.

Ωστόσο, το 2009 και ενώ ο πρωτότοκος γιος της Τζορτζ είναι 2 ετών κυκλοφορούν φωτογραφίες μιας άλλης Εύα.

Μιας Εύα χωρίς πλούσιο μπούστο, χωρίς καλογυμνασμένα πόδια και σώμα αποστεωμένο και βλέμμα χαμένο.

Ζητά να αποσυρθούν οι φωτογραφίες από τα πρακτορεία κάτι το οποίο συμβαίνει, έχοντας όμως ήδη κάνει το γύρο του κόσμου.


newego_LARGE_t_641_105703424_type13145.jpg

Η ίδια ακόμα και σήμερα διαψεύδει τις εν λόγω φήμες λέγοντας: «Ποτέ δεν έκανα ναρκωτικά γιατί έχω δει τι συμβαίνει στους ανθρώπους που παίρνουν. Ποτέ επίσης δεν αποτέλεσαν επιλογή για μένα, γιατί είμαι μεγαλωμένη αλλιώς.Σε ότι αφορά στην ανορεξία, δεν ξέρω από πού ξεκίνησαν αυτές οι φήμες. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι υγιής και χαρούμενη. Πίνω και τρώω ότι μου αρέσει δεν υποφέρω από τίποτα, δεν είμαι άρρωστη. Είμαι απλώς πολύ αδύνατη από τη φύση μου και ίσως δείχνω πιο αδύνατη και από τις φωτογραφίες. Δεν προσπάθησα ποτέ να χάσω βάρος, είναι τέτοιο το σκαρί μου. Είμαι μια εργαζόμενη μητέρα που τρέχει όλη μέρα για τα παιδιά και τη ��ουλειά της».


evaxertz2.jpg

Η εμφάνισή της όμως ακόμα και μετά από τρία χρόνια, το 2012 στο Φεστιβάλ των Καννών δείχνει, όσο κι αν η ίδια το αρνείται, με τα χωμένα στους μαύρους κύκλους μάτια της και τα αραιωμένα μαλλιά της, πως μόνο εκείνη δεν βλέπει ότι ασθενεί.


icemax_700_3a7c7c7b302bc9b957a11e6e98e354e6.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top