Γνωστή ηθοποιός τα ‘χωνει σε Μενεγάκη - Σκορδά: «Ό,τι ξανθό και ηλίθιο έχει εκπομπή»

Σκληρή δήλωση για τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης

Γνωστή ηθοποιός τα ‘χωνει σε Μενεγάκη - Σκορδά: «Ό,τι ξανθό και ηλίθιο έχει εκπομπή»

​Μία απίστευτα σκληρή δήλωση για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που έχουν ξανθά μαλλιά έκανε γνωστή ηθοποιός, «καρφώνοντας», έμμεσα πλην σαφέστατα, την Ελένη Μενεγάκη, την Φαίη Σκορδά και την Ρούλα Κορομηλά, στις εκπομπές των οποίων έχει πάει ως καλεσμένη!

«Θερμή υποστηρίκτρια δεν ήμουν ποτέ της Ρούλας, εκτιμούσα ένα κορίτσι που έκανε καλά τη δουλειά του, έχει μεγάλη αξία… Ήθελα, λοιπόν, από εκείνη καλύτερες επιλογές στην εκπομπή της, θεωρώ ότι αυτές που έκανε ήταν "δεύτερες"! Από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση απαιτώ στο μεγάλωμά τους πιο πολλά… Εγώ εναντιώνομαι σε αυτό που λένε ότι "πρέπει να σκοτώνουν τα άλογα όταν μεγαλώνουν", αλλά οφείλουν να ξέρουν πώς να στήνουν το παιχνίδι, δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δεν μας επιτρέπεται όταν μεγαλώνουμε να υπάρχουμε, μας εξοστρακίζει η πατρίδα μας πράγμα που δεν συμβαίνει στο εξωτερικό», λέει, στο περιοδικό «You», η Βάνα Μπάρμπα, κληθείσα να σχολιάσει παλιότερη δήλωσή της, στην οποία είχε πει ότι δεν της άρεσε η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά.

Στο τέλος, ήρθε και η «ρουκέτα»: «εδώ ό,τι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή! Δεν είναι αυτή η τηλεόραση που αξίζει στον Έλληνα!», ανέφερε η ηθοποιός και... άραγε για ποιές χτυπάει η καμπάνα; Προφανώς για εκείνες που, κατά καιρούς, η Βάνα έχει καθίσει περιχαρής στους καναπέδες τους...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top