ΦΩΤΟ STAR.GR: Δείτε την κούκλα κόρη της Τάνιας Τρύπη!

Έξοδος μόνο για κορίτσια, στο Ηρώδειο

ΦΩΤΟ STAR.GR: Δείτε την κούκλα κόρη της Τάνιας Τρύπη!

Φτυστή η μητέρα της και πολύ όμορφη είναι η μικρότερη κόρη της Τάνιας Τρύπη, που το «μάτι» του star.gr «τσάκωσε» το βράδυ της Παρασκευής, στο Ηρώδειο.

Η γνωστή ηθοποιός και η 16χρονη Τζένη, καρπός του γάμου της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, παρακολούθησαν -και, μάλιστα, υπό βροχή- την παράσταση «Ρεμπέτικο Μυστήριο», που έγραψε και σκηνοθέτης ο Κώστας Φέρρης για το «Σπίτι του Ηθοποιού».

0201_TANIA_TRIPI_ME_TIN_KORI_TIS_MARIANA_1092016 (537x800).jpg

Εκτός από την Τζένη, η Τάνια έχει αποκτήσει και την 22χρονη Μαρίνα, από τον πρώτο γάμο της, με τον Αλέξη Μάρδα.

«Δεν είμαι η κλασική μαμά. Φυσικά και είμαι από πάνω τους, έχω υπάρξει και υπερπροστατευτική, αλλά σε θέματα υγείας, γιατί με αγχώνουν πάρα πολύ. Τώρα πια όχι τόσο, αλλά έχουν μεγαλώσει οι κόρες μου, μεγάλωσα κι εγώ. Πάντως, υπάρχει εμπιστοσύνη, αλλά είμαστε όσο κοντά μπορεί να είναι ένας γονιός με το παιδί του. Εγώ είμαι μαμά, δεν είμαι φίλη», έχει δηλώσει στο παρελθόν, στο περιοδικό «People», η ηθοποιός για τη σχέση που έχει με τις κόρες της, προσθέτονας πως: «μας αρέσει να κάνουμε πολλές βόλτες, να περπατάμε ώρες, να πηγαίνουμε κινηματογράφο και να συζητάμε πολύ. Ευτυχώς συζητάμε τα προσωπικά μας. Τις αντιμετωπίζω ως δύο ανεξάρτητες προσωπικότητες, δεν μπορώ να επέμβω, μπορώ να είμαι δίπλα τους σαν αγκαλιά και προστασία, να πω τη γνώμη μου όταν μου ζητηθεί και ευτυχώς ζητάνε τη γνώμη μου, όπως κάνω κι εγώ. Έχουμε μια σχέση ισότητας. Έχω δύο αξιολάτρευτα κορίτσια, που δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα».

0205_TANIA_TRIPI_ME_TIN_KORI_TIS_MARIANA_1092016 (800x575).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top