Ρέμος: Ο εκνευρισμός του για την απουσία της ΕΡΤ και το ευχαριστώ στα κανάλια που θα «σβήσουν»

Στη συνέντευξη Τύπου για την τελευταία του καλοκαιρινή συναυλία με την Μαρινέλλα και τον Νικολόπουλο

Συνέντευξη Τύπου για την τελευταία τους καλοκαιρινή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο θέατρο «Πέτρας» έδωσαν η Μαρινέλλα, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μάλιστα δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για την απουσία της ΕΡΤ.

«Σήμερα βλέπω τρεις κάμερες με το ζόρι, ένα πράγμα που εμένα σαν καλλιτέχνη και σαν πολίτη αυτής της χώρας με θλίβει ιδιαίτερα! Του χρόνου αν θα μείνει μόνο η ΕΡΤ από τον εθνικό τηλεοπτ��κό φορέα της χώρας να καλύψει (ανάλογο θέμα). Αν δεν είναι σημαντική μια συναυλία που ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει το έργο πενήντα χρόνων με την Μαρινέλλα ως τραγουδίστρια και τον Αντώνη Ρέμο… (τότε ποια είναι;) Εκτός αν δεν θέλουν να υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κόσμο» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο «μαύρο» που θα πέσει σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στα κανάλια που θα «σβήσουν» ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί το οφείλω σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτούς τους σταθμούς, σε όσους ήταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που για άλλους λόγους και όχι γιατί οι ίδιοι φέρουν ευθύνη, αυτή τη στιγμή έχουν πρόβλημα επιβίωσης και θα χάσουν τη δουλειά τους. Ό,τι μπορώ να κάνω από μέρους μου, είμαι δίπλα σας και θα σας στηρίζω πάντα και θα σας ευγνωμονώ για πάντα» είπε.

Μιλώντας στην συνέχεια στην κάμερα του Alpha, εξέφρασε την ελπίδα πως θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και πως "όλα θα πάνε καλά" για τον τηλεοπτικό σταθμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top