Ραγίζει καρδιές ο Γ. Βασιλείου μέσα από τ�� νοσοκομείο-Η αποκάλυψη για το όνειρο που τον τάραξε

«Τώρα ολοκλήρωσα έναν κύκλο 15 ακτινοβολιών στον πνεύμονα»

Ραγίζει καρδιές ο Γ. Βασιλείου μέσα από το νοσοκομείο-Η αποκάλυψη για το όνειρο που τον τάραξε
Τον δικό του «γολγοθά» ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο στην εφημερίδα «Spirto» και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, ενώ αποκάλυψε και το όνειρο που είδε πριν από λίγες ημέρες και τον τάραξε.

«Συγγνώμη που μιλάω έτσι, αλλά κρατάω δυνάμεις. Η φωνή μου επανέρχεται γιατί δεν έβγαινε. Είχε γίνει ψίθυρος. Μέρα με τη μέρα όμως πιστεύω πως θα επανέλθει. Δόξα τω θεώ. Καλά πάω. Τρώω, τρώω πολύ καλά, κοιμάμαι. Καλά πάω. Αυτό μου λένε και οι γιατροί εδώ στο Μεταξά. Είναι εξαιρετικοί γιατροί», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τώρα ολοκλήρωσα έναν κύκλο 15 ακτινοβολιών στον πνεύμονα, αλλά, ναι, θα παραμείνω στο νοσοκομείο μέχρι να μου ρυθμίσουν τις σφίξεις στην καρδιά, γιατί έχουν ανέβει πολύ. Η αλήθεια είναι πως έχω άγχος, αλλά προσπαθώ, το παλεύω. Πιστεύω πως θα πάω καλά. Έκανα μαγνητικές σε όλο μου το σώμα και όλες ήταν καλές. Ωστόσο, όταν με το καλό βγω, θα έρχομαι μόνο για να κάνω τις χημειοθεραπείες μου και θα φεύγω. Αυτό που έπαθα, το έπαθα από το τσιγάρο. Κάπνιζα δύο πακέτα τη μέρα. Γι’ αυτό τώρα, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, ένα πράγμα λέω σε όλους: «Κόψτε το τσιγάρο!». Ταλαιπωρήθηκα για δυόμιση μήνες. Μιλάμε για σκληρή ταλαιπωρία. Ας είναι όμως περαστικά».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο όνειρο που τον «ταρακούνησε»: «Προχθές είδα ένα φοβερό όνειρο. Είδα ότι μου έκανε αναπάντητη ο Φώσκολος. Τρελάθηκα. Μέχρι να το συνειδητοποιήσω τον είδα κιόλας. Ξύπνησα αμέσως. Ταράχτηκα! Λέω τι είναι αυτό τώρα; Τέλος πάντων, όλα καλά».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Γιώργος Βασιλείου- Το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ μήνυμα του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο!

Οι ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ του Γιώργου Βασιλείου μέσα από το νοσοκομείο- Η επίσκεψη που του έδωσε χαρά!

«Παλεύει» με τον καρκίνο ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου - Τι αποκαλύπτει ο ίδιος!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top