Σοκάρει ο «χτύπα σαν άντρας»: Το πρόβλημα υγείας που τον έφερε κοντά στο θάνατο!

Η περιπέτεια του Γιώργου Καβακάκη που δεν γνώριζε ούτε η οικογένειά του

Σοκάρει ο «χτύπα σαν άντρας»: Το πρόβλημα υγείας που τον έφερε κοντά στο θάνατο!

​Το ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με το θάνατο, λόγω ενός προβλήματος υγείας και δεν το έμαθαν ούτε οι γονείς του, εξομολογείται ο Γιώργος Καβακάκης, το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό από την πασχαλινή διαφήμιση με την Άντζελα Δημητρίου και την ατάκα «χτύπα σαν άντρας».

«Ήταν από τα πιο σοβαρά που υπάρχουν και κατάφερα να βγω νικητής. Ήταν ένα πρόβλημα που με έφερε αντιμέτωπο με τον θάνατο, με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά, να αντιμετωπίζω αλλιώς τη ζωή. Ήταν πολύ δύσκολο, βρισκόμουν μεταξύ ζωής και θανάτου», λέει, στο περιοδικό «Λοιπόν», το 25χρονο μοντέλο, που έχει συμμετάσχει σε αρκετές επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις, τόσο για ελληνικά brands, όσο και για διεθνή.

kavakakis2 (540x800).jpg

Αν και δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ο Γιώργος τονίζει πως ήταν κάτι που το πέρασε μόνος του και, μάλιστα, δεν το γνώριζαν ούτε οι γονείς του!

«Οι γονείς μου, η οικογένειά μου, δεν ήξεραν για τι ακριβώς πρόκειται. Μόλις το έμαθα, δεν θέλησα να τους το πω, ήθελα να το περάσω μόνος μου. Έτσι κάνω γενικότερα με τις δυσκολίες μου. Δεν ήθελα να επιβαρύνω κανέναν με το κομμάτι αυτό, δεν ήθελα να στεναχωρήσω τους γονείς μου. Έτσι ήθελα να γίνει και, μόλις τελείωσα από αυτή την περιπέτεια, τους το είπα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«ΚΑΥΤΟ»: Δείτε ΓΥΜΝΟ τον παρτενέρ της Δημητρίου που «χτυπά σαν άντρας»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top