Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Έλεγαν ότι μπαίνει στο χειρουργείο και εκείνος… ήταν στα Χανιά!

Έξαλλος με τις φήμες για την υγεία του ο τραγουδιστής

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Έλεγαν ότι μπαίνει στο χειρουργείο και εκείνος… ήταν στα Χανιά!

​Πυρ και μανία με τις φήμες ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε χειρουργείο είναι ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος, την ώρα που όλοι πίστευαν πως είναι στο κρεβάτι του πόνου… βρισκόταν στα Χανιά!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στο οποίο εμφανιζόταν ο 68χρονος λαϊκός τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις εμφανίσεις του, «για σοβαρούς λόγους υγείας που προέκυψαν εντός της ημέρας και χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης», ενώ, η υπεύθυνη του μαγαζιού ανέφερε, στην εφημερίδα «Freddo», ότι θα υποβληθεί σε μπαλονάκι την Π��μπτη.

Ωστόσο, την Τρίτη, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, όχι μόνο δεν ήταν στο νοσοκομείο, αλλά ετοιμαζόταν και… να τραγουδήσει, όπως αναφέρει δημοσίευμα του zarpanews, φιλοξενώντας δηλώσεις και φωτογραφίες του από ξενοδοχείο των Χανίων!

«Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, έχω βαρεθεί τους δημοσιογράφους που θέλουν να παίζουν το παιχνίδι της δημοσιότητας στην πλάτη μου. Όπως αντιληφθήκατε και εσείς, είμαι υγιής και έτοιμος να διασκεδάσω το κοινό των Χανίων, στο οποίο έχω και ιδιαίτερη αδυναμία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής!

makiss.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top