Απίστευτη ερμηνεία: Η Ρίτα Όρα τραγούδησε στο Βατικανό για την αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας

VIDEO: Δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί και ακούστε την όπως δεν την έχετε ξανακούσει

Στα 25 της, η Ρίτα Όρα είναι μια από τις διασημότερες pop stars του πλανήτη, η οποία για να λέμε και του στραβού το δίκιο, απασχολεί περισσότερο τα media για τις σέξι έως… άκρως ακατάλληλες εμφανίσεις της, παρά για τα τραγούδια της.

ΟΡΑ1.jpg
Ωστόσο στο video που θα δείτε, αποδεικνύεται περίτρανα πως κανείς δεν αγγίζει την κορυφή μόνο και μόνο επειδή τα πετά όλα στη φόρα, καθώς η Ρίτα Όρα εκτός από κορμάρα διαθέτει και απίστευτη φωνάρα.

ΟΡΑ2.jpg
Γεννημένη στο Κόσοβο από Αλβανούς γονείς, η ταλαντούχα Ρίτα Όρα κλήθηκε από το Βατικανό, να τραγουδήσει στην τελετή αγιοποίησης της Μητέρας Τερέζας, η οποία καταγόταν επίσης από την Αλβανία, με την φιλανθρωπία της στην Καλκούτα της Ινδίας, να θεωρείται από πολλούς αμφιλεγόμενη.

ΟΡΑ3.jpg
Φορώντας ένα δαντελένιο φόρεμα με δαντελένιο πέπλο και εντυπωσιακά κοσμήματα, η Ρίτα Όρα ερμήνευσε το «What Child is This» υπό την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Κοσόβου, καθηλώνοντας τους θεατές με την ερμηνεία της.

ΟΡΑ4.jpg
«Είμαι πραγματικά υπερήφανη που κλήθηκα να πάρω τη θέση της πρέσβειρας του Κόσοβο και να τραγουδήσω για την αγιοποίηση της Μητέρα Τερέζας. Το να τραγουδήσω το What Child is This προς τιμήν της είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ» δήλωσε η 25χρονη καλλιτέχνης, την οποία παρακολούθησαν εμφανώς συγκινημένοι οι γονείς της.

ΟΡΑ5.jpg

ORA INSTA.jpg

ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΣ… ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ:

Σε ένα… άλλο σύμπαν πάντως, εκτός από τις φώτο της Όρα με δαντελένιο πέπλο, ένα στιγμιότυπο της 25χρονης σταρ στο Twitter έκανε τα social media να «πέσουν», καθώς πόζαρει γυμνή καθισμένη σε μια καρέκλα με τα πόδια ορθάνοιχτα, για λογαριασμό του φωτογράφου Μαριάνο Βιβάνκο, στα πλαίσια της συμμετοχή της στο φωτογραφικό project «Nude Flowers».

rita.jpg



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top