Λάμψη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας

Ο Τζουντ Λο και ο Τζέιμς Φράνκο ξεσήκωσαν το κοινό

​Οι γοητευτικοί ηθοποιοί Τζουντ Λο και Τζέιμς Φράνκο ξεσήκωσαν το κοινό στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Βενετίας.

Οι θαυμάστριες πολιόρκησαν τον Τζουντ Λο με το που πάτησε το πόδι του στο κόκκινο χαλί κι εκείνος δεν έπαψε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Ο Βρετανός ηθοποιός πήγε στη Βενετία για την πρεμιέρα των δύο πρώτων επεισοδίων της μίνι-τηλεοπτικής σειράς The Young Pope, στην οποία υποδύεται τον τολμηρό Πάπα Πίο τον 13ο, τον πρώτο Αμερικανό πόντικα στην ιστορία.

Σκηνοθέτης είναι ο Ιταλός Πάολο Σορεντίνο που επίσης έδωσε το παρών στην Μόστρα.

Ο Τζέιμς Φράνκο δεν είναι μόνο πρωταγωνιστής αλλά και σκηνοθέτης της ταινίας In Dubious Battle που προβλήθηκε εκτός διαγωνιστικού στο κινηματογραφικό φεστιβάλ. Πλαισιωμένος από τις συμπρωταγώνιστριές του, ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης περπάτησε στο κόκκινο χαλί, χωρίς όμως άλλους διάσημους συντελεστές της ταινίας όπως η Σελένα Γκόμεζ, ο Ρομπερτ Ντιβάλ και ο Μπράιαν Κράνστον.

Η ταινία βασίζεται σε νουβέλα του Τζον Στάινμπεκ και διαδραματίζεται στην εποχή της μεγάλης ύφεσης στην Αμερική...

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Βενετία έκανε και η ταινία Brimstone με τις πρωταγωνίστριες Ντακότα Φάνινγκ και Εμίλια Τζόουνς να κλέβουν την παράσταση με τις λαμπερές τουαλέτες τους. Στην ταινία παίζει και ο Κιτ Χάρινγκτον -γνωστός από το ρόλο του Τζον Σνοου στο Game of Thrones- που όμως δεν ήταν εκεί.. Πρεμιέρα έκανε και η ταινία Franz του γάλλου σκηνοθέτη Φρανσουά Οζόν, η οποία επίσης συμμετέχει στο διαγωνιστικό του φεστιβάλ...

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top