BINTEO: Λάμψη στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας – Τι φόρεσαν οι stars!

«Παρέλαση» αγαπημένων ηθοποιών

​Διάσημοι ηθοποιοί, όπως ο Μίκαελ Φασμπέντερ, η Αλίσια Βικάντερ, η Έμα Στόουν, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Νάταλι Πόρτμαν, ο Τζέικ Γκίλενχαλ και ο Τζέρεμι Ρένερ, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ της Βενετίας, όπου η έγινε η πρεμιέρα των νέων ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστούν.

Ζευγάρι στην οθόνη για την ταινία «The Light Between the Oceans», ζευγάρι και στη ζωή, ο Μίκαελ Φασμπέντερ και η Αλίσια Βικάντερ περπάτησαν δίπλα - δίπλα στο κόκκινο χαλί και μοίρασαν αυτόγραφα, selfies και αγκαλιές στους θαυμαστές τους, που τους πολιόρκησαν πριν την πρεμιέρα της ταινίας που συγκαταλέγεται στο διαγωνιστικό του φεστιβάλ.

Παρόντες επίσης η Μόνικα Μπελούτσι, η κόρη του Μαρτσέλο Μαστριγιάνι και της Κατριν Ντενέβ, Κιάρα, που φέτος συμμετέχει στην κριτική επιτροπή, καθώς και ένα άλλο πρωταγων��στικό δίδυμο, η Έιμι Ανταμς και ο Τζέρεμι Ρένερ, οι οποίοι επέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες και δε σταμάτησαν να αγκαλιάζονται προσερχόμενοι στην πρεμιέρα του θρίλερ «Arrival».

Η Έιμι Ανταμς πρωταγωνιστεί σε ακόμη μια ταινία από τις 20 που θα διαγωνιστούν για τον Χρυσό Λέοντα, το «Nocturnal Animals», με σκηνοθέτη τον σχεδιαστή μόδας Τομ Φορντ, έχοντας στο πλευρό της τον Τζέικ Τζίλενχαλ. Μάλιστα, έφτασαν στην πόλη των καναλιών με τον παραδοσιακό τρόπο: δια θαλάσσης!

Από το κόκκινο χαλί δεν έλειψε ακόμα ένα ζευγάρι, η Ναόμι Γουότς και ο Λιβ Σράιμπερ, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «The Bleeder», που θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού.

Δείτε στο σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άτιμα ψηλοτάκουνα! ΔΕΙΤΕ την απίστευτη τούμπα γνωστής ηθοποιού στο κόκκινο χαλί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top