ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ΔΕΙΤΕ το πρόσωπο της κόρης του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου!

Η τρυφερή ευχή της ηθοποιού για την μικρή Ισμήνη

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ΔΕΙΤΕ το πρόσωπο της κόρης του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου!

Το πρόσωπο της 8χρονης κορούλας της αποκάλυψε στα social media η Μαρία Κορινθίου, με αφορμή την ονομαστική της γιορτή!

Η Ισμήνη, που ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2008, ολοκληρώνοντας την ευτυχία του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου, έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή και η ηθοποιός μοιράστηκε τις ευχές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αγάπη μου, ζωή μου όλη! Χρόνια πολλά Ισμηνού μου! Σ´ αγαπώ στο άπειρο και ακόμα παραπέρα!», έγραψε στο Instagram η Μαρία, δημοσιεύοντας, πρώτη φορά, ένα κοντινό πλάνο με το πρόσωπο της μικρής, η οποία κρατά το σκυλάκι τους!

korinthiou-kori.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ηθοποιός δεν έκρυψε πως η κόρη της είναι η πρώτη της προτεραιότητα: «όταν έμεινα έγκυος στα 28, δεν είχα στο πρόγραμμα ούτε να δεσμευτώ, ούτε να κάνω οικογένεια. Έλεγα ότι δεν θα είμαι καλή μαμά. Τώρα βέβαια είδα ότι αλλάζουν τα πράγματα μεγαλώνοντας. Είμαι προστατευτική, λέω "όχι" σε προτάσεις για να μη χαλάσω το πρόγραμμα του παιδιού, είναι η προτεραιότητα μου να πάω στις κούνιες παρά για καφέ με φίλες μου, έχω ανάγκη να την πηγαίνω βόλτες, στην Ακρόπολη, στα μουσεία, να της δείχνω τον κόσμο - ακόμη κι αν είμαι κουρασμένη θα αφιερώσω χρόνο στο παιδί μου. Το δικό μου αγχολυτικό είναι να κάθομαι στο κρεβάτι με το παιδί μου και να βλέπω παιδικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top