Ζευγάρι γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί; Τι απαντούν για τα προσωπικά τους!

Το αισθηματικό αλαλούμ της ελληνικής showbiz

Ζευγάρι γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί; Τι απαντούν για τα προσωπικά τους!

​Ερωτευμένοι μεν, αλλά όχι μεταξύ τους, φαίνεται πως είναι γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί, τους οποίους οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη θεατρική παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» προέκυψε έρωτας μεταξύ του Ρένου Ρώτα και της Κλέλιας Ανδριολάτου.

collage77.jpg
(Oι δύο ηθοποιοί σε στιγμιότυπα από την παράσταση)

«Είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη!», λέει, στο περιοδικό «You», η ηθοποιός, ενώ, όταν την ρωτούν αν ο Ρένος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά, αναφέρει: «εμείς κοροϊδεύουμε και λέμε ότι στο τέλος θα γίνουμε ζευγάρι… Πέρα από την πλάκα, όμως, κάνουμε πολλή παρέα, υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και περνάμε ωραία, όπως άλλωστε και με τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης».

Στο μεταξύ, ο ηθοποιός, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αποκάλυψε πριν από περίπου ένα μήνα, στο περιοδικό «Λοιπόν», ότι δεν είναι μόνος. «Αυτό τον καιρό έχω σχέση, δεν είμαι μόνος μου. Είμαι μονογαμικός, δεν μπορώ να πω ότι είμαι της σχέσης ή όχι, μου αρέσει η ευελιξία και σε αυτό το ζήτημα. Αν κάνω μια ανασκόπηση της ζωής μου μέχρι εδώ, μπορώ να πω ότι είμαι της σχέσης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top