Σπαράζει συμπρωταγωνιστής του Μπάρκουλη: «Ανδρέα, συγγνώμη»!

Η εξομολόγηση του Κώστα Κακκαβά

Σπαράζει συμπρωταγωνιστής του Μπάρκουλη: «Ανδρέα, συγγνώμη»!

Τη θλίψη του για το θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη εκφράζει ένας εκ των συμπρωταγωνιστών του σε πολλές ταινίες που «σφράγισαν» τον ελληνικό κινηματογράφο, ζητώντας από τον αείμνηστο ηθοποιό να τον συγχωρέσει!

«Έχω συγκλονιστεί με τον θάνατο του καλού μου φίλου Ανδρέα. Φεύγει μια ολόκληρη γενιά με τον χαμό του. Και λυπάμαι γιατί βασανίστηκε πολύ τα τελευταία χρόνια... Τα τελευταία λόγια που θα του έλεγα αν τον είχα απέναντί μου θα ήταν “Ανδρέα, συγγνώμη”», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», ο Κώστας Κακκαβάς.

Ο 81χρονος σήμερα ηθοποιός, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην «Στέλλα» και έπαιξε στον πλευρό του Μπάρκουλη σε αρκετές ταινίες, όπως το «Ναυάγια της ζωής», συμπληρώνει: «νιώθω ότι έφυγε ένα κομμάτι της ζωής μου, του δικού μου εαυτού… Θα τον θυμάμαι πάντοτε σαν ένα συνάδελφο που ποτέ δεν με στεναχώρησε και ως έναν επιτυχημένο άνθρωπο σε ένα επάγγελμα σαρκοβόρας βιτρίνας. Σαν έναν άνθρωπο που, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του, όταν είχε δημοσιοποιήσει τα π��οβλήματά του, ήξερε να κρατά τον έλεγχο και την αξιοπρέπειά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟ: Η τελευταία βραδινή έξοδος του Μπάρκουλη – Σήμερα η κηδεία του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top