ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γκέι θαυμαστής φλέρταρε τον Ηλία Βρεττό στο καμαρίνι του!

Πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής στην «κρούση»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γκέι θαυμαστής φλέρταρε τον Ηλία Βρεττό στο καμαρίνι του!

Το ότι έχει δεχθεί φλερτ από άντρα, μέσα στο καμαρίνι του, αποκαλύπτει ο Ηλίας Βρεττός, περιγράφοντας, παράλληλα, τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε.

«Ένας γκέι θαυμαστής μου είχε έρθει στο καμαρίνι όταν είχα βγάλει τον πρώτο μου δίσκο και μου είπε ότι είδε στο όνειρό του πως θα είμαστε ζευγάρι!», εξιστορεί, στο περιοδικό «You», ο τραγουδιστής και συνεχίζει: «του εξήγησα πάρα πολύ ευγενικά ότι εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες και, από εκεί πέρα, με το συγκεκριμένο άνθρωπο έχουμε παραμείνει φίλοι!».

Τονίζοντας ότι δεν τον ενοχλεί το φλερτ από άτομα του ίδιου φύλου, ο Ηλίας επισημαίνει ότι «για μένα, η έκφραση των συναισθημάτων δεν έχει φύλο. Προσωπικά, είμαι λάτρης του ωραίου, πηγαίνω με γυναίκες -είναι γνωστό αυτό- αλλά από εκεί και πέρα οποιοσδήποτε εκφράζεται με οποιονδήποτε τρόπο προς εμένα, εγώ το παίρνω θετικά».

Τέλος, σε ερώτηση για τον μύθο που θέλει τους άντρες καλλιτέχνες να πρέπει να κοιμηθούν με κάποιον για να κάνουν καριέρα, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι «είναι κάτι που μπορεί να γίνει», τονίζοντας, ωστόσο, πως ο ίδιος δεν κοιμήθηκε ποτέ με καμία για να προωθήσει τα επαγγελματικά του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top