AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν θα ταφεί στην γενέτειρά του, τον Πειραιά!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του star.gr- Όλο το παρασκήνιο για την κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν θα ταφεί στην γενέτειρά του, τον Πειραιά!

Μετά το θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης σε ηλικία 80 ετών, πολύς ντόρος έχει γίνει για την κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η αυλαία για τον γόη του ελληνικού κινηματογράφου θα πέσει την Πέμπτη στις 17:30, στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

240816125748_8079.jpg
Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που διερωτήθηκαν τον λόγο που ο εμβληματικός ζεν πρεμιέ δεν θα ταφεί στη γενέτειρά του, τον Πειραιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ της οικογένειας και του Δήμου προκειμένου ο Ανδρέας Μπάρκουλης να ταφεί στο νεκροταφείο της Ανάστασης.

Resizer (3).jpg

Όπως αποκάλυψε πηγή στο star.gr, ο Δήμος Πειραιά ενημέρωσε την οικογένεια ότι το εν λόγω νεκροταφείο αποτελεί πλέον μνημείο και δεν επιτρέπονται νέες ταφές.

«Εδώ και 17 χρόνια με δικαστική απόφαση δεν επιτρέπεται η ταφή δημοτών. Επιτρέπεται μόνο η ταφή όσων είναι δικαιούχοι οικογενειακών τάφων» ανέφερε χαρακτηριστικά άτομο από το γραφείο του Δημάρχου και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να βρούμε οικογενειακό τάφο προκειμένου να φιλοξενηθεί ο μεγάλος μας ηθοποιός, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, και προτάθηκε στην οικογένεια να ταφεί με δημοτική δαπάνη σε χώρο στο νεκροταφείου Σχιστού που δέχεται τους δημότες και τους κατοίκους του Πειραιά».

Όμως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οικογένεια αρνήθηκε!

Έτσι, η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει στο νεκρ��ταφείο Μεταμόρφωσης, ενώ όπως αποκάλυψε η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη, Βίκυ, η τελευταία κατοικία του βρέθηκε με λεφτά φίλης του ζευγαριού.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top