Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν!»

Τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν «έκρηξη»

Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν!»

​Έξαλλη με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή δηλώνει Ελληνίδα ηθοποιός και, σε συνέντευξή της, ξεσπά για τα επίμαχα δημοσιεύματα, βάζοντας, παράλληλα, τα πράγματα στη θέση τους!

«Είναι δυνατόν να με βομβαρδίζουν στις διακοπές μου με τηλεφωνήματα για τα όσα γράφονται για γκρίζα σύννεφα και οριστικό χωρισμό μου; Κι εγώ πρέπει να απαντώ σε ανυπόστατες φήμες που εφευρίσκουν για να πουλάνε; Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω!», λέει, στον περίγυρό της, η Πηνελόπη Πλάκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News».

Τους τελευταίους μήνες, απανωτά είναι τα δημοσιεύματα που λένε ότι η ηθοποιός και ο Κώστας Αποστολάκης περνούν σοβαρή κρίση ή χωρίζουν, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα συνεχίστηκαν ακόμα και αφότου ο ηθοποιός τα διέψευσε.

«Δεν έχω να δώσω λογαριασμ�� σε κανέναν! Άλλωστε, ο σύντροφός μου δήλωσε δημόσια πρόσφατα πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και ότι είναι ράδιο αρβύλα και μόνο. Ούτε αυτό τους αρκεί; Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!», επισημαίνει η Πηνελόπη, διευκρινίζοντας πως το μοναδικό διάστημα που πέρασε χωριστά από τον Κώστα ήταν όταν επισκέφθηκε τους γονείς της, στην Θεσσαλονίκη και εκείνος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top