ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Κωνσταντίνα Κομμάτα απαντά αν έχει σχέση με τον Κωνταντίνο Αργυρό!

Είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Κωνσταντίνα Κομμάτα απαντά αν έχει σχέση με τον Κωνταντίνο Αργυρό!

Τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σχολιάζει, για πρώτη φορά, η Κωνσταντίνα Κομμάτα, αποκαλύπτοντας τι σχέση έχει με τον τραγουδιστή!

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, η γοητευτική ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Συμμαθητές», λέγεται πως είναι εκείνη που έκλεψε την καρδιά του ταλαντούχου τραγουδιστή. Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγους μήνες, όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα, ενώ, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, φροντίζουν να κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα και έκαναν μίνι διακοπές στη Χάλκη.

«Είμαι μόνη μου! Όταν διάβασα τα δημοσιεύματα, πιο πολύ αγχώθηκα για το οικογενειακό μου περιβάλλον, παρά για μένα», λέει, στο περιοδικό «People», η Κωνσταντίνα και συνεχίζει: «τον Κωνσταντίνο, τον εκτιμώ και ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Έτυχε να πάω με την παρέα μου αρκετές φορές στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και αυτό παρεξηγήθηκε».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πριν από περίπου ένα μήνα, τα δημοσιεύματα διέψευσε και ο Κωνσταντίνος, λέγοντας, στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολτικά», πως «η Κωνσταντίνα είναι φίλη μου! Είναι πολύ ταλαντούχα κοπέλα και θεωρώ πως θα κάνει όμορφα πράγματα στο μέλλον».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top