7 εκατομμύρια δολάρια ζήτησε η Χέρντ από τον Τζόνι Ντεπ για να αποσύρει τη μήνυση

Χρυσός συμβιβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι

7 εκατομμύρια δολάρια ζήτησε η Χέρντ από τον Τζόνι Ντεπ για να αποσύρει τη μήνυση

​Τι κι αν ο Τζόνι Ντεπ της σήκωσε χέρι και της πέταξε το κινητό πάνω της, τι κι αν μεταξύ τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και κατηγορώ, η Άμπερ Χερντ τα… ξέχασε όλα. Όχι βέβαια διά μαγείας αλλά αφού, εισέπραξε το ποσό το 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτά ζήτησε η ηθοποιός, σύμφωνα με το TMZ, για να αποσύρει τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία αλλά και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει στον ηθοποιό. Όταν λοιπόν τα έλαβε, με έγγραφα που κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο απαλλάσσει τον ηθοποιό απ’ όλες τις κατηγορίες.

Άμπερ και Ντεπ σε κοινή ανακοίνωσή τους που αναμεταδίδει το TMZ, αναφέρουν.

«Καμία από τις δύο πλευρές (σε αυτήν την αντιδικία) δεν έκανε ψευδείς δηλώσεις για οικονομικούς λόγους και οι δυο τους δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να πληγώσουν ο ένας τον άλλο σωματικά ή ψυχικά» γράφει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα στον Τζόνι για το μέλλον και θα δώσει τα οικονομικά κέρδη της που θα προέλθουν από το διαζύγιο σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό».

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 23 Μαΐου. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο, το 2012. Εκείνη την εποχή ο Ντεπ ήταν ακόμα ζευγάρι με την Βανέσα Παραντί, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Θόρντον απαντά στον Ντεπ που με κομμένο δάχτυλο τον κατηγόρησε για απιστία με την Χερντ

Ο Ντεπ έκοψε το δάχτυλο του και με το αίμα έγραψε στους τοίχους για την απιστία της Χέρντ

ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΗ εμφανίστηκε η Άμπερ Χερντ μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον ΕΞΑΛΛΟ Ντεπ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top