Ντύνεται ΝΥΦΟΥΛΑ πασίγνωστη τραγουδίστρια – Αποφάσισε να βάλει νυφικό στα 48 της

Πυρετώδεις προετοιμασίες για έναν γάμο υπερπαραγωγή

Ντύνεται ΝΥΦΟΥΛΑ πασίγνωστη τραγουδίστρια – Αποφάσισε να βάλει νυφικό στα 48 της

​Μπορεί πριν λίγο καιρό να βούιξε ο τόπος ότι η Κάιλι Μινόγκ και ο καλός της Τζόσουα Σας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σίφνο, όμως σήμερα το περιοδικό NW έχει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που υποστηρίζει ότι η 48χρονη super star ετοιμάζει καλοκαιρινό γάμο υπερπαραγωγή στη γενέτειρά της, τη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο γάμος θα γίνει στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου που βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία της Μελβούρνης, όπου η Κάιλι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για πρώτη φορά.

373CD7A900000578-3740708-image-a-17_1471224571650.jpg

Η τραγουδίστρια φέρεται να έχει αναθέσει στους Βρετανούς σχεδιαστές Ραλφ και Ρούσο τη δημιουργία του νυφικού της, οι οποίοι είχαν σχεδιάσει και την τουαλέτα που είχε φορέσει η Κάιλι Μινόγκ στην εμφάνισή της για τα 90α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο ίδιος ο Τζόσουα Σας, τον περασμένο Ιούνιο είχε διαψεύσει τις φήμες περί γάμου στη Σίφνο με μια φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram, όπου έγραφε: «Φήμες, φήμες, φήμες».

060616182134_4519.jpg
Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν η Κάιλι Μινόγκ έκανε μια γκεστ εμφάνιση στο σίριαλ που πρωταγωνιστεί ο Τζόσουα και μετά από πέντε μήνες αρραβωνιάστηκαν, προκαλώντας έκπληξη σε όλους.

Τώρα, αν ισχύουν τα όσα λέει το δημοσίευμα, το ζευγάρι ετοιμάζει ονειρικό γάμο στη Μελβούρνη για τον Σεπτέμβριο.

Διαβ��στε επίσης:

Nυφούλα ντύθηκε η Κάιλι Μινόγκ: Παντρεύτηκε στη Σίφνο τον κατά 19 χρόνια νεότερο σύντροφό της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top