ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΕΞΑΛΛΟΣ ο Τζόνι Ντεπ κάνει λαμπόγυαλο το σπίτι και το κινητό της Άμπερ Χερντ

Τι λέει ο ηθοποιός για όσα ήρθαν στο φως

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΕΞΑΛΛΟΣ ο Τζόνι Ντεπ κάνει λαμπόγυαλο το σπίτι και το κινητό της Άμπερ Χερντ

​Κόκκινο έχει χτυπήσει η διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την εν διαστάσει σύζυγό του Άμπερ Χερντ, η οποία τον κατηγορεί για βιαιοπραγία σε βάρος της. Σήμερα λοιπόν το αμερικανικό δίκτυο TMZ φέρνει στο φως βίντεο που δείχνει τον διάσημο ηθοποιό να τρελαίνεται και να ξεσπά στην κουζίνα του σπιτιού του.

Στο βίντεο αυτό ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να κοπανάει έξαλλος το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας και να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Η Άμπερ Χερντ ακούγεται να τον ρωτά τι συνέβη και να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ενώ κάποια στιγμή του ζητά συγγνώμη, χωρίς όμως να λέει το λόγο.

Τότε λοιπόν είναι που ο Τζόνι Ντεπ ξεσπά εκτός ελέγχου και γεμίζει ένα ποτήρι με κόκκινο κρασί, αδειάζοντας όλο του μπουκάλι.

Η Άμπερ τον ρωτά αν ήπιε όλο αυτό το κρασί σήμερα το πρωί και τότε ο Τζόνι Ντεπ συνειδητοποιεί ότι τον μαγνητοσκοπεί και προσπαθεί να της πάρει το κινητό τηλέφωνο και να το σπάσει.

Σύμφωνα με το TMZ το βίντεο αυτό έχει γυριστεί μήνες πριν από το περιστατικό της 21ης Μαΐου που οδήγησε το ζευγάρι στο αστυνομικό τμήμα.

Πάντως το περιβάλλον του γνωστού ηθοποιού υποστηρίζει ότι το βίντεο έχει υποστεί μοντάζ και λείπουν κομμάτια στα οποία η Άμπερ του γελά και τον πειράζει.

Τονίζουν ακόμα ότι είναι άλλη μια απόπειρα της ηθοποιού να παγιδεύσει τον Τζόνι Ντεπ και υπογραμμίζουν ότι το υλικό δε θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο γιατί τραβήχτηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσει την άδειά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top