ΦΩΤΟ: Το… κρητικό γλέντι για τα γενέθλια της Σαρλίζ Θερόν στην Ελούντα

Η γνωριμία με τη Δέσποινα Βανδή

ΦΩΤΟ: Το… κρητικό γλέντι για τα γενέθλια της Σαρλίζ Θερόν στην Ελούντα

​Ερωτευμένη με την Κρήτη δηλώνει η Σαρλίζ Θερόν μετά από τις διακοπές της στην Ελούντα, όπου και οργανώθηκε τρικούβερτο κρητικό γλέντι για τα γενέθλιά της.

Όπως έγραψε και το star.gr η διάσημη star του Hollywood έφτασε στην Κρήτη την περασμένη Πέμπτη, μέσω Αθήνας και με πτήση της Aegean, παρέα με τη μητέρα της, τα δύο της παιδιά και δώδεκα ακόμα φίλους της, οι περισσότερες γυναίκες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, η Σαρλίζ έμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο, Elounda Peninsula και ο μάνατζέρ της είχε φροντίσει, ώστε να της εξασφαλίσουν την προεδρική σουίτα, την οποία μοιράστηκε με τα δύο της παιδιά.

Στις διπλανές σουίτες έμειναν η μητέρα, η γραμματέας και οι φίλοι της. Μάλιστα η ηθοποιός ζήτησε από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια σε σχέση με την άφιξή της, ενώ έξω από το δωμάτιό της βρίσκονταν συνεχώς δύο φύλακες ασφαλείας.

image1.jpg

Θαμώνες του ξενοδοχείου που τη συνάντησαν, δήλωσαν στην εφημερίδα ότι έπαιρνε το πρωινό της στην prive τραπεζαρία, ήταν διαρκώς χαμογελαστή και μιλούσε άνετα με όποιον της έπιανε κουβέντα. Έχανε ωστόσο την καλή της διάθεση όταν κάποιος της ζητούσε να βγάλουν μια φωτογραφία.

Η μεσογειακή κουζίνα και τα κρυστάλλινα νερά της Κρήτης ξετρέλαναν την Σαρλίζ Θερόν, η οποία έμενε στην παραλία μέχρι αργά το απόγευμα και μετά πήγαινε να απολαύσει θεραπείες spa και ευεξίας.

Την περασμένη Κυριακή μάλιστα, η μητέρα της, οργάνωσε με άκρα μυστικότητα ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της κόρης της στο εστιατόριο «Οδυσσέας» του ξενοδοχείου.

Το μενού περιελάμβανε κρητικά εδέσματα, ρακή και φυσικά μια τούρτα π��υ έγραφε «To my bestie». Το γλέντι μάλιστα άναψε με τσικουδιές, ρακές και κρητικές μαντινάδες.

image.jpg

Την επόμενη μέρα, η Σαρλίζ και η μητέρα της έπαιξαν γκολφ και μετά νοίκιασε ελικόπτερο και πήγε στη Σαντορίνη, όπου έμεινε για μία μέρα.

Μάλιστα φήμες θέλουν να έδωσε τετραήμερη παράταση στην παραμονή της στην Ελούντα, να επισκέφθηκε τη Σπιναλόνγκα και τη Δευτέρα να συμμετείχε σε κρητικό γλέντι στο ξενοδοχείο.

Εκεί όμως η Σαρλίζ Θερόν, γνώρισε και τη Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί για τη βάφτιση του γιου της Γιώργου.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός ένιωσε περιέργεια για την τελετή της βάφτισης, μπήκε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και εκεί ο μάνατζερ του ξενοδοχείου έκανε τις συστάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα πιστεύετε πόσα λεφτά έδωσε σε εστιατόριο της Κρήτης η Σαρλίζ Θερόν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βάφτισε τον 9χρονο γιο της η Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top