Love story βγαλμένο από ταινία:Ποιά είναι η μελαχρινή καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Φελπς

Το ειδύλλιο του ζευγαριού μέσα από φωτογραφίες-Τα σκαμπανεβάσματα, o γιος τους και ο επερχόμενος γάμος

Love story βγαλμένο από ταινία:Ποιά είναι η μελαχρινή καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Φελπς

​Για τον Μάικλ Φέλπς δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, καθώς μιλάμε για τον «ζωντανό» θρύλο των πισίνων, τον άνθρωπο φαινόμενο, που έχει «σαρώσει» όλα τα μετάλλια και… συνεχίζει ακάθεκτος.

νικολ,τζονσον.jpg

Ποια είναι όμως η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από αυτόν τον άνδρα; Ονομάζεται Νικόλ Τζόνσον και διόλου τυχαία δεν είναι.

Η 31χρονη Νικόλ, ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο του θεάματος σε ηλικία 17 ετών, παίρνοντας μέρος σε εφηβικά καλλιστεία στην Καλιφόρνια. Στη συνέχεια στέφθηκε Μις Καλιφόρνια σε τοπικό διαγωνισμό, ενώ είχε πάρει την 9η θέση στα Αμερικάνικα καλλιστεία. Μάλιστα, ο Φέλπς είχε κάνει ένα διάλειμμα από την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς του 2012 για να την ακολουθήσει στους διαγωνισμούς, με τον ίδιο να ζητωκραυγάζει μέσα στο πλήθος το όνομά της.

νικολ2.jpg
Το 2007 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας με πτυχίο στην επικοινωνία και κατεύθυνση στον αθλητισμό και την ψυχολογία. Μετά αφοσιώθηκε στα καλλιστεία και από εκεί μεταπήδησε στο μάρκετινγκ. Πρωτοξεκίνησε από την εταιρία Mercedes-Benz, για να γίνει υπεύθυνη μάρκετινγκ σε πολυεθνική με διαμάντια. Σήμερα διαχειρίζεται το ίδρυμα «Μαικλ Φελπς», έχοντας αναλάβει το promotion προϊόντων που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιονίκης.

νικολ3.jpg

ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:

Μπορεί σήμερα ο 31χρονος αθλητής και η συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του να είναι «μαζί» και ευτυχισμένοι, έχοντας αποκτήσει ένα αγοράκι τον Μπούμερ που ήρθε στον κόσμο στις 5 Μαΐου του 2016, αλλά κάποτε υπήρξε μια περίοδος με πολλά ups and downs στη σχέση τους.

family.jpg
Ο δεσμός τους ξεκίνησε το 2007, χώρισαν το 2011 και επανασυνδέθηκαν το 2014.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Φέλπς είχε δηλώσει για την γυναίκα της ζωής του:

«Είπα σε μερικούς φίλους μου πως αν ποτέ είχα την ευκαιρία να την ξανακερδίσω, δεν θα την έχανα. Ήταν η μόνη που αγάπησα τόσο πολύ. Τα βρίσκαμε και χωρίζαμε για οκτώ ολόκληρα χρόνια, είχαμε περάσει πολλά και γι΄αυτό την αγαπώ μέχρι θανάτου. Μαζί μεγαλώσαμε και εξελιχθήκαμε σαν ζευγάρι, κρατήσαμε μόνο τα θετικά και είμαστε μαζί».

family2.jpg

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

Φελπς και Τζόνσον, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στις 22 Φεβρουαρίου του 2015, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, με τη λεζάντα: «Είπε το ΝΑΙ!». O γάμος τους αναμένεται να γίνει μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.

αρραβωνας.jpg

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΦΕΛΠΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΓΙΟ ΤΟΥ:

Όταν ήρθε στον κόσμο ο μικρός Μπόμερ, ο Φέλπς όπως δήλωσε στη συνέχεια δεν τον σήκωνε καν: «Καθόμουν εκεί απλά και τον κοιτούσα να κοιμάται. Ήταν τόσο σουρεαλιστικό!»

family3.jpg
STAR ΤΟΥ INSTAGRAM Ο MΠΟΥΜΕΡ:

Μπορεί να είναι μόλις τριών μηνών, αλλά ο μοναχογιός του Φελπς και της Τζόνσον, έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, γεμάτο από αξιολάτρευτες οικογενειακές φωτογραφίες!
family 4.jpg
family5.jpg
family6.jpg
family7.jpg
felps son.jpg
mama son.jpg
SON BIRTH.jpg
son mama.jpg
son mama2.jpg
son3.jpg
son4.jpg
son5.jpg
σον 2.jpg
σον3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top