Κοκκίνου-Μπόγρης: Τα τελευταία καλοκαιρινά μπάνια πριν τον «χωρισμό»-Στιγμές ευτυχίας στη Ρόδο

Δείτε το ζευγάρι να κάνει τις βουτιές του στην παραλία-Έκλεψε την παράσταση το μπικίνι της τραγουδίστριας

Κοκκίνου-Μπόγρης: Τα τελευταία καλοκαιρινά μπάνια πριν τον «χωρισμό»-Στιγμές ευτυχίας στη Ρόδο

​Τις τελευταίες τους βουτιές έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης.

kok mp1.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Ρόδο, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση, καθώς η τραγουδίστρια είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο νησί.

kok mp2.jpg
Ωστόσο δεν παρέλειψαν να απολαύσουν και τις ομορφιές της Ρόδου, αφού ο φωτογραφικός φακός του «You Weekly» τους τσάκωσε να κάνουν τα μπάνια τους στη Λίνδο, όπου χάρηκαν τον ήλιο και την θάλασσα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

kok mp3.jpg
Φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι, η 45χρονη Έλλη Κοκκίνου έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, ενώ δεν έλειψαν και οι διαχυτικότητες ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο είναι «μαζί» έξι χρόνια και συνεχίζει δυναμικά, παρά την απόσταση που σε λίγες μέρες θα τους «ξαναχωρίσει» χιλιομετρικά.

kok mp4.jpg
Ο λόγος; Ο 27χρονος Γιώργος Μπόγρης ετοιμάζει βαλίτσες, καθώς στις 15 Αυγούστου θα πρέπει να επιστρέψει στην Ισπανία για την προετοιμασία του με την ομάδα της Τενερίφης.

kok mp5.jpg
(Το ζευγάρι λαμπερό και χαμογελαστό στα γενέθλια του Αντώνη Καμπουράκη, ιδιοκτήτη του «Rhodos Palace» και Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου)
IMG_5460.jpg
IMG_9152.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top