Φώτο χωρίς ρετούς: Έτσι είναι το κορμί της Ζέτας Δούκα τέσσερις μήνες αφότου γέννησε

Με κοιλιακούς-φέτες και αναλογίες που «σκοτώνουν»

Φώτο χωρίς ρετούς: Έτσι είναι το κορμί της Ζέτας Δούκα τέσσερις μήνες αφότου γέννησε

​Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ζέτα Δούκα, η καθώς αυτό θα είναι το πρώτο της καλοκαίρι σε ρόλο μαμάς!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η ηθοποιός πριν από περίπου τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά.

zeta_douka.jpg
Μάλιστα εντύπωση είχε κάνε�� σε όλους, πως μέχρι και στον ένατο μήνα της κύησης, η Ζέτα Δούκα είχε πάρει ελάχιστα κιλά, διατηρώντας άψογη σιλουέτα.

zeta_doukasds.jpg
Αν αναρωτιέστε τώρα πώς είναι το κορμί της ηθοποιού τέσσερις μήνες αφότου γέννησε, τότε δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω αρετουσάριστες φωτογραφίες από το athensaegeanpress.

ζετ1.jpg
Φορώντας ένα μπικίνι, με το πάνω μέρος του μαύρο και το κάτω leopard, η ηθοποιός τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές στο «Solymar» στο «Καλό Λιβάδι».

ζετ2.jpg
Και στις φωτογραφίες του περιοδικού «You Weekly» όμως, η διαφορά (με το πριν και μετά το ρετούς) είναι ελάχιστη, αποδεικνύοντας πως η Ζέτα Δούκα είναι κορμάρα και δίχως photoshop.

ζετ3.jpg
Όσο για το πώς περνά το φετινό της καλοκαίρι; Οι οικογενειακές διακοπές της ξεκίνησαν από τη Σίφνο, συνεχίστηκαν στην Τήνο, ενώ έκανε και το πέρασμα της από τη Μύκονο.

ζετ4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top