ΔΕΙΤΕ τον νέο έρωτα της Αθηνάς Ωνάση- Συμμετείχε μαζί του σε αγώνες στο Παρίσι

Ποιος Χάρι; Άλλος της έκλεψε την καρδιά

ΔΕΙΤΕ τον νέο έρωτα της Αθηνάς Ωνάση- Συμμετείχε μαζί του σε αγώνες στο Παρίσι

​Μπορεί τα περισσότερα δημοσιεύματα να θέλουν την Αθηνά Ωνάση να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι, άλλος όμως φαίνεται να είναι εκείνος που έκανε ξανά την καρδιά της χρυσής κληρονόμου να χτυπήσει δυνατά.

Ποιος είναι αυτός;

Ένα άλογο μόλις οκτώ ετών, ο Inca boy Van T Vianahof, με το οποίο συμμετείχε σε αγώνες του Παρισιού, και είναι δοκιμασμένο στα δύσκολα.

image (459x255).jpg

Είναι άλλωστε γνωστό πως στη ζωή της Αθηνάς υπήρξαν δύο αδυναμίες: ο Ντόντα, για χάρη του οποίου μάλιστα είχε απαρνηθεί την οικογένειά της και η ιππασία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η χρυσή κληρονόμος βρίσκει παρηγοριά με την αγορά ενός αλόγου αφού και στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει τις οικογενειακές κρίσεις που συννέφιασαν το νεανικό της έρωτα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Να σας θυμίσουμε πως η Αθηνά έχει ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια κατά την κοινή της ζωή με τον Ντόντα για να αγοράσουν πανάκριβα άλογα και να διακριθούν σε αγώνες είτε σε Ολυμπιακό είτε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Μάλιστα λίγο πριν τους Αγώνες του Πεκίνο η χρυσή κληρονόμος είχε αγοράσει το «Αλσλέι Ντρόσελ Νταν», και είχε πληρώσει δέκα εκατομμύρια δολάρια για να περάσει στην κατοχή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αθηνά παίζει σκληρά: Προσέλαβε τον δικηγόρο των stars για το διαζύγιο από τον Αλβάρο

Ποιος Αλβάρο; Στον ώμο του πρίγκιπα Χάρι βρήκε παρηγοριά η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top