ΣΥΓΚΙ��ΕΙ το μήνυμα και η φωτογραφία που δημοσίευσε η Σάνεν Ντόχερτι που πάσχει από καρκίνο

Η τρυφερή εξολόγηση για τον άντρα της που της στέκεται στα δύσκολα

ΣΥΓΚΙΝΕΙ το μήνυμα και η φωτογραφία που δημοσίευσε η Σάνεν Ντόχερτι που πάσχει από καρκίνο

​Μάχη για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο δίνει τον τελευταίο καιρό η Σάνεν Ντόχερτι όπως σας έχουμε ενημερώσει, μόνο που τα πράγματα για εκείνη είναι ιδιαίτερα δύσκολα αφού από το στήθος έχει κάνει μετάσταση στους λεμφαδένες.

«Το άγνωστο είναι πάντα το πιο τρομακτικό. Θα έχει αποτέλεσμα η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες; Θα πρέπει να το ξαναπεράσω; Όλα τα άλλα, ο πόνος, η ζωή χωρίς μαστό, μπορείς να τα διαχειριστείς. Η ανησυχία για το μέλλον σου και το πώς αυτό θα επηρεάσει εκείνους που αγαπάς είναι επίσης δύσκολο» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Etonline» η «Μπρέντα» της σειράς Μπέβερλι Χιλς.

Τώρα η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της στα social media μία φωτογραφία στην οποία φορά μία ροζ περούκα ενώ στο πλευρό της είναι ο σύζυγός της, Κερκ Ισβαριένκο.

Χωρίς τίτλο (800x518).jpg

«Αυτός με αγαπάει με ροζ μαλλιά ή χωρίς μαλλιά. Είμαι ευλογημένη να έχω μια τέτοια ισχυρή ομάδα υποστήριξης ξεκινώντας με @kurtiswarienko που με αγαπά περισσότερο κάθε δευτερόλεπτο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Ο καρκίνος δεν είναι ευχάριστο , αλλά μπορεί να φέρει το καλύτερο στις σχέσεις ή το χειρότερο. Ευτυχώς , ο γάμος μου έγινε πιο δυνατός» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξύρισε το κεφάλι της λόγω καρκίνου η Μπρέντα του «Χτυποκάρδια Στο Μπέβερλι Χιλς»!

Συγκλονίζει η «Μπρέντα»: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση-«Το άγνωστο είναι πάντα πιο τρομακτικό»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top