Ιρίνα και να «καίει»: Η Ρωσίδα καλλονή «βγήκε» από το μαγιό της-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Είναι σέξι ακόμα και χωρίς τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο πλευρό της

Ιρίνα και να «καίει»: Η Ρωσίδα καλλονή «βγήκε» από το μαγιό της-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

​Με ένα τοσοδούλι κίτρινο και hot μπικίνι έκανε τα μπάνια της η Ιρίνα Σάικ, η οποία παραμένει σέξι ακόμα και όταν δεν έχει τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο πλευρό της!

irina-shayk-bikini-body-bathing-suit-boobs-wardrobe-malfunction-0.jpgirina-shayk-bikini-body-bathing-suit-boobs-wardrobe-malfunction-4.jpg

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την Ρωσίδα καλλονή να απολαμβάνει τα μπάνια της στην παραλία, παρέα με μια φίλη της, δίχως τον 41χρονο χολιγουντιανό σταρ στο πλευρό της, ο οποίος προτίμησε να παίξει τένις, παρά να «λιώσει» κάτω από τον καυτό ήλιο.

irina-shayk-bikini-body-bathing-suit-boobs-wardrobe-malfunction-1.jpg
Με τα διάσημα οπίσθια της στη φόρα, και με τις σέξι πόζες της να κόβουν την ανάσα, το 30χρονο μοντέλο «χάρισε» στους παπαράτσι μερικές άκρως… αισθησιακές πόζες, φροντίζοντας πού και πού να τσεκάρει αν είναι όλα στην θέση τους, ώστε να αποφύγει τα «ατυχήματα».

irina-shayk-bikini-body-bathing-suit-boobs-wardrobe-malfunction-2.jpg
Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε πως το ζευγάρι αυτό το διάστημα απολαμβάνει άκρως ρομαντικές και ειδυλλιακές διακοπές στη Σαρδηνία, με τον έρωτα να περισσεύει, καθώς η Ιρίνα «τρελαίνει» τον 41χρονο σταρ με τα αποκαλυπτικά της μαγιό και τις ακόμα πιο hot πόζες της.

irina-shayk-bikini-body-bathing-suit-boobs-wardrobe-malfunction-6.jpgirina-shayk-bikini-body-bathing-suit-boobs-wardrobe-malfunction-8.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top