Νέες αποκαλύψεις για ηθοποιό: «Πάσχει από παράνοια εξαιτίας των καταχρήσεων»

Την "έκαψαν" σε εφημερίδα άτομα από το φιλικό της περιβάλλον

Νέες αποκαλύψεις για ηθοποιό: «Πάσχει από παράνοια εξαιτίας των καταχρήσεων»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την χωρισμένη Λίντσεϊ Λόχαν λίγες ημέρες μετά τις φήμες ότι είναι έγκυος.

Φίλοι της 30χρονης χολιγουντιανής σταρ, η οποία πριν λίγες ημέρες είχε έρθει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της στην Μύκονο και ήταν μες στα μέλια, ανέφεραν στην Sun ότι πάσχει από παράνοια, εξαιτίας των καταχρήσεων που κάνει!

300716182719_9479.jpg
Mάλιστα, όπως υποστηρίζουν, είχε φτάσει σε σημείο να καλέσει το FBI, επειδή όπως ισχυριζόταν, κατάσκοποι την παρακολουθούσαν και την ηχογραφούσαν μέσα στο σπίτι της! Ναι, καλά διαβάσατε!

«Κλαίει και ζητάει βοήθεια. Γιατί στα αλήθεια χρειάζεται βοήθεια» πρόσθεσαν ενώ τόνισαν πως «τις περισσότερες ημέρες ξυπνά και πίνει βότκα. Πίνει τρία μπουκάλια βότκα την ημέρα. Βλέπει τηλεόραση, τρώει fast food και ετοιμάζεται να βγει έξω».

300716182718_8528.jpg
Όλα αυτά δεν επηρεάζουν μόνο την προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της.

Όπως υποστηρίζουν άτομα από το περιβάλλον της, πρόσφτατα προκάλεσε τα γέλια των θεατών στην θεατρική παράσταση που έπαιζε γιατί ξεχνούσε τις ατάκες της!

«Αν είσαι φίλος της, σύντομα θα καταλάβεις ότι τον περισσότερο χρόνο σου, θα απολογείσαι για εκείνη» ανέφερε πηγή και πρόσθεσε: «Νομίζει ότι μπορεί να συμπεριφέρεται όπως θέλει επειδή είναι διάσημη και εσύ μένεις πίσω ζητώντας συγγνώμη!».

Μια ωραία α��μόσφαιρα!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top