Φωτο-ΣΟΚ Ελληνίδας τραγουδίστριας: «Βλέπω στους μύες των ποδιών μου το αποτέλεσμα που ήθελα»

Φρίκαραν οι followers της

Φωτο-ΣΟΚ Ελληνίδας τραγουδίστριας: «Βλέπω στους μύες των ποδιών μου το αποτέλεσμα που ήθελα»

Μια σοκαριστική εικόνα ανέβασε στο Instagram η Ανέτ Αρτάνι, η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 3».

Η Ελληνίδα που ζει στην Αμερική το φθινόπωρο έγινε μητέρα για πρώτη φορά και προκειμένου να φτιάξει ξανά το σώμα της έκανε διατροφή και εντατική προπόνηση.

annet2.jpg
Στην παραπάνω φωτο που ανέβασε φαίνεται ότι έχει γυμναστεί αρκετά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα πόδια της. Όμως, η εικόνα της είναι ανατριχιαστική αφού στο σημείο της κοιλιάς η τραγουδίστρια δείχνει πολύ αδυνατισμένη.

Πολλοί followers της φρίκαραν με την εξωπραγαματική της εικόνα με κάποιους μάλιστα να υποστηρίζουν ότι το παράκανε με το photoshop. Και λογικό, αν σκεφτείς ότι ο αφαλός της έχει σβηστεί τελείως!

«Είμαι τόσο υπερήφανη για την πρόοδο μου. Δούλεψα σκληρά μέσα σε τόσες αντιξοότητες και τελικά βλέπω στους μύες των ποδιών μου το αποτέλεσμα που ήθελα. Ο γιος μου θα με βλέπει χαρούμενη και υγιή. Του το χρωστάω όπως και σε εμένα. Να έχετε μια όμορφη ημέρα και να ζείτε για αυτό που έχετε τώρα» έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφει για τον αγώνα που δίνει με τα περιττά κιλά. Πριν λίγο και καιρό φωτογραφήθηκε με μπικίνι και ανέφερε τα εξής:

annet1.jpg
«Πριν από λίγους μήνες είπα όχι σε διακοπές που χρειαζόμουν πολύ, γιατί ντρεπόμουν πολύ να φορέσω μπικίνι. Ήξερα πολύ καλά για το επιπλέον βάρος που κουβαλούσα από την εγκυμοσύνη και το άφησα να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή μου. Είπα όχι σε τόσα πράγματα, χωρίς άλλον λόγο από το ότι έκρινα τον εαυτό μου. Το αντιλήφθηκα τις προάλλες καθώς είδα μια γυναίκα να τριγυρνά στο φως της μέρας με την πλαδαρή της κοιλιά να κρέμεται έξω, έπιασα τον εαυτό μου να την κρίνει. Αυτή η γυναίκα είχε τέτοια αυτοπεποίθηση που δεν έδινε δεκάρα για σένα και για εμένα. Δεν ήταν καν στην παραλία, αλλά φορούσε αυτό το μπικίνι σαν να είναι θεά. Είναι προφανές ότι αγαπούσε τον εαυτό της. Και από εκεί ξεκινά. Πρέπει να αγαπάς αυτό που είσαι, όταν είσαι πλαδαρός, ή όταν είσαι σε φόρμα, επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε τα θαύματα που δημιουργούν ζωή μέσα σε αυτά τα ατελή σώματα. Και είμαστε εμείς που θα πρέπει να αποτελούμε έμπ��ευση η μία για την άλλη. Μείον 23 κιλά μέσα σε 8 μήνες, ένα μήνα λιγότερο από το χρόνο που μου πήρε να δημιουργήσω αυτό το καταπληκτικό θαύμα, τον γιο μου. Για οποιονδήποτε βρίσκεται σε αυτό το δρόμο της υγιούς ζωής, να μάθετε πως να είστε καλύτεροι και πιο δυνατοί και μην κάνετε τις ανοησίες που έκανα πριν φτάσω εδώ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην απολαμβάνεις τον εαυτό σου και το ταξίδι του όπως είσαι τώρα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top