«Σφάζονται»τα παιδιά του Γρηγόρη Μπιθικώτση- Τι οδήγησε σε ρήξη τα δύο αδέρφια;

«Εγώ δεν είμαι παιδί του μπαμπά και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ζημιώνει» ξέσπασε η Άννα Μπιθικώτση

«Σφάζονται»τα παιδιά του Γρηγόρη Μπιθικώτση- Τι οδήγησε σε ρήξη τα δύο αδέρφια;

​Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άννα Μπιθικώτση και στον αδερφό της Γρηγόρη για τα τραγούδια του πατέρα τους.

Η επιστολή που έστειλε ο γιος του αείμνηστου τραγουδιστή και μέσω της οποίας ζητάει να δίνεται άδεια για οποιαδήποτε χρήση πνευματικών δικαιωμάτων σε αφιερώματα για τον πατέρα τους ήταν η αιτία για να γίνει έξαλλη η ετεροθαλής αδερφή του, Άννα.

«Φωτογραφίζει εμένα στην επιστολή και η απάντηση θα δοθεί μέσω του δικηγόρου μου» απαντά από την Κρήτη όπου βρίσκεται σε περιοδεία με τραγούδια και βιωματικά αποσπάσματα από τη ζωή του πατέρα της.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Freddo», ο Γρηγ��ρης Μπιθικώτσης ισχυρίζεται πως η παραπάνω επιστολή ήταν επιθυμία που ανέφερε ο πατέρας του μέσα στη διαθήκη:

«Η διαθήκη του πατέρα, που έχει ανοίξει εδώ και 15 χρόνια, είναι σαφέστατη. Στην επιστολή που κοινοποίησα προς πάσα κατεύθυνση αναπαράγω την επιθυμία μέσα από τη διαθήκη του πατέρα μου… Αν η αδελφή μου αναπαράγει έργο του πατέρα μου, θα το δούμε. Είναι θέματα νομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά με την αδερφή του να ανταπαντά:

«Εγώ δεν είμαι παιδί του μπαμπά. Είμαι η Άννα Μπιθικώτση, η οποία έχει γράψει βιβλία, έχω πνευματικό έργο που παρουσιάζω. Είμαι κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση και δεν επιτρέπω σε κανέναν ηθικά και υλικά να με ζημιώσει σε αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top