ΒΙΝΤΕΟ: Γυμνός στο δωμάτιό του ο Μαραντίνης – Από ποιόν αντέγραψε τα σέξι πλάνα!

Η αποκαλυπτική εμφάνιση του Θοδωρή και η… σύμπτωση

Μέχρι και τα οπίσθιά του έβγαλε στη φόρα ο Θοδωρής Μαραντίνης, σε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται γυμνός στο δωμάτιο ξενο��οχείου. Το star.gr, πάντως, βρήκε κάποιες… συμπτώσεις στα «πιπεράτα» πλάνα του τραγουδιστή, τα οποία θυμίζουν έντονα συνάδελφό του από το Εξωτερικό.

Το αποκαλυπτικό, ασπρόμαυρο, βίντεο του Θοδωρή γυρίστηκε για τις ανάγκες των μουσικών βραβείων της Κύπρου, «Super Music Awards», που έγιναν πριν από λίγες μέρες, με παρουσιαστή τον frontman των Onirama.

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται να βγαίνει από το ντους και να αλλάζει ρούχα, ενώ δε διστάζει να δείξει στην κάμερα τα οπίσθιά του, υπό τους ήχους των επιτυχιών των Onirama, «Όλα Εσύ Μου Τα ‘Μαθες» και «World Party».

Πού βρίσκεται η σύμπτωση την οποία εντόπισε το star.gr;
Ασπρόμαυρο βίντεο, στο οποίο ο frontman ενός συγκροτήματος (εν προκειμένω ο Άνταμ Λέβιν) βγαίνει από το ντους και αλλάζει ρούχα μπροστά στην κάμερα, δείχνοντας τα οπίσθιά του, είναι και το clip του συγκροτήματος Maroon 5 για το τραγούδι «Τhis Summer's Gonna Hurt Like A MotherF****r», που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015!

Δείτε τα «πιπεράτα» βίντεο του Θοδωρή και το Άνταμ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top