ΣΟΥΣΟΥΡΟ για τον πιο σέξι άνδρα - Τι αναφέρει ο Έλληνας υποψήφιος στα «Mr. World»!

Το μήνυμα του Ηρακλή Κόζα μετά το διαγωνισμό ομορφιάς

ΣΟΥΣΟΥΡΟ για τον πιο σέξι άνδρα - Τι αναφέρει ο Έλληνας υποψήφιος στα «Mr. World»!

Έντονο παρασκήνιο φαίνεται πως είχε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του πιο σέξι άνδρα της χρονιάς, όπως αποκαλύπτει ο Ηρακλής Κόζας, το γνωστό μοντέλο με τη διεθνή καριέρα που εκπροσώπησε την Ελλάδα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον τίτλο του «Mr. World» πήρε ο 26χρονος Ροχίτ Χαντελγουάλ, από την Ινδία, ενώ το top3 συμπλήρωσαν οι εκπρόσωποι από το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

triada.jpg

«Δυνατός άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί και παραδέχεται την ήττα του, ακόμη κι αν αυτό πληγώνει και αφήνει μια πικρή γεύση στο τέλος. Παρόλο που ήμουν μέσα σε όλα τα προγνωστικά από τα φαβορί, ποτέ δεν έδωσα σημασία», έγραψε, λίγες ώρες μετά το διαγωνισμό, στη σελίδα του στο Facebook, ο Ηρακλής.

Το 26χρονο μοντέλο, αδερφός του frontman του συγκροτήματος Koza Mostra, με θητεία σε πασαρέλες και καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, συνεχάρη τον νικητή, λέγοντας ότι το άξιζε, αφήνοντας, όμως, υπόνοιες για όσα έγιναν στα παρασκήνια.

«Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το τι έγινε και τι παιζόταν παρασκηνιακά. Προς το παρόν, είμαι μια χαρά και έχω δύο πτήσεις για να επιστρέψω επιτέλους και πάλι Ελλάδα! Χθες η πικρία ήταν μεγάλη. Έδωσα όλον μου τον εαυτό και η λέξη “Greece” ακούστηκε πολλές φορές και με υπερηφάνεια», συνεχίζει ο Ηρακλής και καταλήγει: «έτσι είναι η ζωή, δύναμη και προχωράμε μπροστά… Είμαι περήφανος για τη χώρα μου και το ίδιο αισθάνονται όλοι αυτοί για την Ελλάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο».

kozasjespasma.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top