Έλληνας σχεδιαστής εξομολογε��ται: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Οι δύσκολες στιγμές του Νίκου Αποστολόπουλου

Έλληνας σχεδιαστής εξομολογείται: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Το ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του παραδέχεται ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές μόδας, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

«Ναι, το είχα σκεφτεί! Υπάρχει και η άλλη πλευρά που δραματοποιούμε πολύ εύκολα κάποια πράγματα», απαντά, σε σχετική ερώτηση του «Prestige Magazine», ο Νίκος Αποστολόπουλος και συνεχίζει: «σε όλο αυτό ήταν κοντά μου και με απέτρεψαν η γυναίκα μου και οι φίλοι μου».

Παράλληλα, ο σχεδιαστής δεν κρύβει ότι υπήρξαν πολλές φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει, «γιατί είχα αντιμετωπίσει δυσκολίες στις σχέσεις μου με συνεταίρους, καταστάσεις περίεργες και άσχημες σχέσεις με εργοστάσια», ωστόσο, όπως επισημαίνει, μετά από κάθε δυσκολία επέστρεφα πιο δυνατός και με περισσότερη όρεξη για δημιουργία.

Τέλος, ο Νίκος Αποστολόπουλος παραδέχεται ότι έχει νιώσει να καταρρέει το οικοδόμημα που έχει φτιάξει: «το έχω ζήσει δύο φορές αυτό. Δεν είναι εύκολο να χάνεις τα πάντα και να πεις "συνεχίζω". Δυσκολεύτηκα να σταθώ στα πόδια μου αλλά τα κατάφερα και σήμερα αισθάνομαι χαρούμενος γι' αυτό!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top