Μάικλ Τζάκσον: Η πρόταση γάμου στη βαφτισιμιά του - Είχε εμμονή με ανήλικη ηθοποιό

Τι αναφέρεται σε βιβλίο που «καίει»

Μάικλ Τζάκσον: Η πρόταση γάμου στη βαφτισιμιά του - Είχε εμμονή με ανήλικη ηθοποιό

​Δύο… ανήλικες, μία εκ των οποίων είναι γνωστή ηθοποιός, φέρεται πως είχε βάλει στο στόχαστρό του ο Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό, ο οποίος καταδικάστηκε για το θάνατό του.

Ο δρ. Κόνραντ Μάρεϊ, που φυλακίστηκε για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας, καθώς συνταγογράφησε στο «βασιλιά της ποπ» το αναισθητικό το οποίο του στέρησε τη ζωή, φαίνεται πως αποφάσισε να βγάλει τα «άπλυτα» του Τζάκσον στη φόρα, γράφοντας βιβλίο.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποσπάσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Μάικλ Τζάκσον είχε εκφράσει την επιθυμία να παντρευτεί τη 12χρονη βαφτισιμιά του, Χάριετ, κόρη του Βρετανού ηθοποιού και φίλου του, Μαρκ Λέστερ, αλλά και είχε ερωτευτεί την ηθοποιό Έμα Γουάτσον, την οποία είδε σε ηλικία 11 ετών, στην πρώτη ταινία «Harry Potter»!

222.jpg
(Η Έμα Γουάτσον στο πρώτο «Harry Potter», το 2001 και σήμερα)

«Ο Μάικλ ερωτεύτηκε την Χάριετ όταν εκείνη ήταν περίπου πέντε χρονών. Όταν είχε φτάσει πλέον στα 12, είχε αναπτύξει ένα είδος εμμονής μαζί της», υποστηρίζει ο γιατρός, προσθέτονας πως ο τραγουδιστής του είχε ζητήσει να πάει να βρει την ανήλικη και να της μεταβιβάσει πρόταση γάμου εκ μέρους του, όταν βρισκόταν στο Λονδίνο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «This Is It», το 2009.

Αναφερόμενος στην Έμα Γουάτσον, ο δρ. Μάρεϊ γράφει πως ο Τζάκσον την ερωτεύτηκε βλέποντάς την στο «Harry Potter» και, μάλιστα, είχε παραγγείλει ένα χαρτονένιο ομοίωμά της και το είχε τοποθετήσει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, για να μπορεί να βλέπει συνεχώς το πρόσωπό της!

Εκτός από την εμμονή με ανήλικες, στο αμφιλεγόμενο βιβλίο -το οποίο, κατά το γιατρό, ήταν επιθυμία του τραγουδιστή να γραφτεί- αναφέρεται επίσης ότι ο Τζάκσον πήγαινε σε στριπτιζάδικα και μαγαζιά με call girls μεταμφιεσμένος σε κλόουν, ή παραμορφώνοντας τα χαρακτηριστικά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο: Το μυστικό δωμάτιο που ο Τζάκσον δελέαζε μικρά παιδιά-Ασφαλισμένο με 3 κλειδαριές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top