Παρασκήνιο από τα MAD: ΔΕΙΤΕ πώς αντέδρασε η Βανδή όταν βραβεύτηκε η Βίσση!

Πρώτη φορά μαζί στο event μετά από επτά χρόνια

Παρασκήνιο από τα MAD: ΔΕΙΤΕ πώς αντέδρασε η Βανδή όταν βραβεύτηκε η Βίσση!

Χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να βρεθούν τετ-α-τετ στα μουσικά βραβεία MAD η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, μεταξύ των οποίων λέγεται πως υπάρχει… αιώνια κόντρα, ενώ τα fan clubs τους είναι «στα χαρακώματα»!

Ήταν στα βραβεία του 2009, όταν οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, με τις φήμες της εποχής να λένε ότι απέφυγαν επιμελώς η μία την άλλη και την Άννα να δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι δεν έχουν κόντρα και πως γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από κοντά κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

image.jpg

Βέβαια, ουδείς μπορεί να ξεχάσει τις… στιλιστικές συμπτώσεις που έχουν αφήσει εποχή, με κορυφαία όλων το κόκκιν�� φόρεμα Lacroix με το οποίο είχε φωτογραφηθεί η Άννα Βίσση στο εξώφυλλο της «Vogue» και, φόρεσε, σε εγχώρια παραλλαγή, η Δέσποινα Βανδή σε εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη.

upl553379409dead.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στη φετινή, 13η απονομή, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση, η Άννα τιμήθηκε για την καριέρα της και παρουσίασε δύο από τα νέα της κομμάτια, ενώ η Δέσποινα πήρε το βραβείο «Best Female Adult» και δεν τραγούδησε.

281114112622_2053.jpg

Μεταξύ των δύο γυναικών, πάντως, δεν φάνηκε να υπάρχει κάποια έριδα και, μάλιστα, η κάμερα «έπιασε» την Δέσποινα να χειροκροτεί την Άννα τη στιγμή της βράβευσής της!

Λέτε τελικά ο ντόρος τόσων χρόνων να γίνεται χωρίς λόγο, ή, μήπως, επήλθε… ειρήνη, αφού τις δύο τραγουδίστριες ενώνει η «Panik Entertainment Group» (είναι η δισκογραφική της Άννας και η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Δέσποινας);

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο από τα βραβεία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top