«Μύλος» ο Μουκίδης με την πρώην του - Τον κατηγορεί ότι δεν πληρώνει διατροφή!

Νέο ξέσπασμα του συνθέτη για τα παιδιά και η απάντησή του

«Μύλος» ο Μουκίδης με την πρώην του - Τον κατηγορεί ότι δεν πληρώνει διατροφή!

​Σε σφοδρή αντιπαράθεση εξελίσσεται η μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μουκίδη εναντίον του, επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει τα παιδιά τους στο σπίτι της. Μετά τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς στα social media, ο συνθέτης ξέσπασε και μπροστά στην κάμερα για την Μαρία Κρητικού, η οποία υποστηρίζει πως δεν πληρώνει τη διατροφή!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, με αναρτήσεις του στο Facebook, στις οποίες καταφέρεται, τόσο εναντίον της πρώην του, όσο και των γονιών της, αναφέροντάς τους ονομαστικά, ο συνθέτης - που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι Νότης Σφακιανάκης, Καίτη Γαρμπή, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Πασχάλης Τερζής και Πέγκυ Ζήνα- έκανε γνωστό πως η Μαρία Κρητικού τον μήνυσε για αρπαγή ανηλίκου, επειδή επέστρεψε τα παιδιά τους με δύο ώρες καθυστέρηση.

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής της ασφάλειας του τμήματος Λαυρίου και μου λέει ότι έχει έρθει η σύζυγος σας εδώ και θέλει να υποβάλει μήνυση για αρπαγή ανηλίκου, που αυτό το αδίκημα δεν υπάρχει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Γιατί, για να γίνει αρπαγή ανηλίκου, πρέπει το παιδί να απαχθεί, άρα εμένα με κατηγόρησε ότι πήγα να απαγάγω τα παιδιά μου, που είναι τραγικό. Γι’ αυτό και έγινα έξαλλος και έγραψα αυτά που έγραψα», είπε, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Γιώργος Μουκίδης.

Από την πλευρά της, η Μαρία Κρητικού ανέφερε: «μένει στην Ελλάδα τους δύο τελευταίους μήνες. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν πρέπει να ξέρω που μένουν τα παιδιά μου; Αυτή τη στιγμή τα παιδιά μου τα έδινα με καλή θέληση, να είναι με τον μπαμπά τους και να τον βλέπουν, χωρίς να υπάρχει κάποια τροποποίηση στο συμφωνητικό επικοινωνίας. Ήθελα και τα έδινα. Τα φιλοξενεί μια γυναίκα που είναι άγνωστη, δεν είναι γυναίκα του ακόμα και δεν ήξερα που μένουν τα παιδιά μου». Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε πως ο πρώην της δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις που έχει ορίσει το δικαστήριο, δηλαδή στην καταβολή της διατροφής, εδώ ��αι περίπου τέσσερα χρόνια, κατά τα οποία διαμένει στην Σουηδία.

«Τα παιδιά στην Σουηδία έρχονταν όποτε τα έφερνε η μαμά τους, Χριστούγεννα, Πάσχα και το Καλοκαίρι. Εν τω μεταξύ αυτό γίνεται και κατά το δοκούν. Όταν, ας πούμε, η μαμά τους είχε κάπου να πάει, μου τα άφηνε όλο το καλοκαίρι, τρεις μήνες. Μετά μου έλεγε “δεν θα σου κάνω τη χάρη να τα έχεις τρεις μήνες, του χρόνου έναν μήνα μόνο και πολύ σου είναι”. Δηλαδή, θεωρεί ότι μου κάνει χάρη που βλέπω τα παιδιά. Δεν της κόβει ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη τον μπαμπά τους, και χρειάζεται να τον βλέπουν. Από τη μεριά της ισχυρίζεται ότι δεν είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, ότι δεν πληρώνω διατροφή ας πούμε. Όλα αυτά είναι αποδείξεις τραπέζης περίπου 77.000 ευρώ. Αν παραβίασα τις υποχρεώσεις μου ως προς τη διατροφή, έγινε ημερολογιακά, επειδή δεν είχα χρήματα. Κάποια στιγμή έπαιρνα πάρα πολλά χρήματα, τώρα δεν παίρνω. Θα πρέπει να συνεχίσω να δίνω 3.000 το μήνα διατροφή; Δεν μπορώ! Η επικοινωνία είναι τζάμπα, δεν κοστίζει», απαντά ο συνθέτης και υποστηρίζει πως η πρώην του διέμενε σε σπίτι όπου τα ενοίκια και τους λογαριασμούς τα πλήρωνε εκείνος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε το πρώην ζευγάρι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top