Μετά τις φήμες ότι έχει ανορεξία… λέγεται ότι είναι έγκυος η ��ίντλετον!

Τι αναφέρει δημοσίευμα για επικείμενη άφιξη του πελαργού

Μετά τις φήμες ότι έχει ανορεξία… λέγεται ότι είναι έγκυος η Μίντλετον!

​Τι κι αν πριν από περίπου ένα μήνα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Κέιτ Μίντλεον δίνει «μάχη» με την ανορεξία; Εβδομαδιαίο περιοδικό υποστηρίζει πως η δούκισσα… είναι ξανά έγκυος!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις αρχές Ιουνίου, βρετανικά ταμπλόιντς σχολίασαν δεόντως την αδυνατισμένη σιλουέτα της Κέιτ, προσθέτοντας ότι υποφέρει από νευρική ανορεξία και πως αυτή η μεγάλη απώλεια κιλών έχει προκαλέσει προστριβές με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος είναι εξαγριωμένος μαζί της.

Prince-William-Catherine-Duchess-of-Cambridge-and-their-two-children.jpg

Από το Παλάτι δεν έγινε κάποιο σχόλιο, ενώ η ίδια η 34χρονη δούκισσα έκανε εμφάνιση – υπερπαραγωγή, στην 40ή επέτειο της φιλανθρωπικής οργάνωσης SportsAid, ώστε να υποδεχτεί τους Βρετανούς αθλητές που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

100616230926_6488.jpg
(Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ μετά τα δημοσιεύματα περί ανορεξίας)

Σχεδόν ένα μήνα μετά το «σούσουρο», το περιοδικό «Life & Style» επαναφέρει την Κέιτ στο επίκεντρο, αυτή τη φορά, όμως, για… εγκυμοσύνη!

upl5788c30c2361a (1).jpg

«Είμαι έγκυος!», γράφει το περιοδικό στο πρωτοσέλιδό του και υποστηρίζει πως ο πελαργός θα καταφτάσει, για τρίτη φορά, τον Δεκέμβριο που μας έρχεται!

Πάντως, αν κρίνουμε από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της δούκισσας, στο τουρνουά τένις του Wimbledon, την περασμένη εβδομάδα, τεσσάρων μηνών έγκυος ΔΕΝ φαίνεται! Άσε που, κάθε τρεις και λίγο, έγκυο την θέλουν τα περιοδικά...

3622300B00000578-3683114-image-m-74_1468164801265.jpg
(Η δούκισσα την περασμένη εβδομάδα, στο Wimbledon)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top