Νέες ΦΩΤΟ από το γάμο του Τόνυ Σφήνου στις Σπέτσες με το «τσικάκι» που του έκλεψε την καρδιά

Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια μαζί

Νέες ΦΩΤΟ από το γάμο του Τόνυ Σφήνου στις Σπέτσες με το «τσικάκι» που του έκλεψε την καρδιά

Νέες φωτογραφίες από το γάμο του Τόνυ Σφήνου και της 25χρονης αγαπημένης του, Ιωάννας Γραμματικού, στις Σπέτσες, δημοσίευσε το περιοδικό «Down Town» ενώ έδωσε στο «φως» περισσότερες λεπτομέρειες.

sfinostonih_645_450.jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o 38χρονος Θάνος Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά με την σύντροφό του, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας, την περασμένη Παρασκευή, τηρώντας όλες τις παραδόσεις, και επέτρεψε για πρώτη φορά στους παπαράτσι να τον φωτογραφίσουν χωρίς τη χαρακτηριστική περούκα και τα γυαλιά!

sfinostoni2.jpg
Το ζευγάρι που είναι δύο χρόνια μαζί παντρεύτηκε στην εκκλησία της Ανάστασης με κουμπάρους δύο κολλητούς του γνωστού performer.

H Iωάννα φορούσε ένα υπέροχο νυφικό από το ατελιέ της Μα��ίας Κονίδη και έλαμπε από ευτυχία. Μετά την τελετή οι δυο τους μπήκαν σε ένα καϊκι και συνέχισαν τη διαδρομή τους πάνω σε μια βέσπα, με προορισμό το Kaiki Beach όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι.

sfinostoni1.jpg
Εκεί προβλήθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο με φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη ζωή τους με μουσικό χαλί την «Ιστορία των Olympians». Στη συνέχεια, μετά το φαγοπότι, ο Θάνος μεταμφιέστηκε σε Τόνυ και έδωσε ένα πριβέ show με την ομάδα του για τους φίλους και τους συγγενείς του που δεν σταμάτησαν να χορεύουν στιγμή.

sfinostoni.jpg
Όσο για το ειδύλλιό τους; Άρχισε ένα βράδυ που η Ιωάννα διασκέδαζε σε live του και πήγε να τον συγχαρεί στο καμαρίνι του, καθώς είχαν κοινούς γνωστούς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top