Φώτο και video από την γαμήλια δεξίωση και το White Party της Μπάρος και του Σιάτι στη Μύκονο

Τριήμεροι εορτασμοί στο νησί και γάμος… υπερπαραγωγή

​Τριήμεροι ήταν οι εορτασμοί στη Μύκονο για τον γάμο της Άνα Μπεατρίς Μπάρος και του Καρίμ Ελ Σιάτι, οι οποίοι όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, παντρεύτηκαν την Παρασκευή με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείου του νησιού, το Σάββατο ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος-υπερπαραγωγή με μια υπέρλαμπρη δεξίωση, ενώ την Κυριακή έλαβε χώρα το White Party!

(Αριστερά η νύφη, δεξιά η Αλεσάντρα Αμπρόζιο)

ale amb.jpg
Το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret και ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας σύζυγός της, φρόντισαν ώστε να μην μείνει κανείς από τους εκατοντάδες A-list καλεσμένους τους παραπονεμένος.

anna1.jpg
Μετά τον πα��αμυθένιο γάμο στην παραλία της Λιάς, ακολούθησε μια εξίσου παραμυθένια δεξίωση γάμου, που έμεινε αξέχαστη σε όσους έδωσαν «το παρών».

anna.jpg
Όπως θα δείτε και στο video του «Mykonos Live ΤV», εκτός από την καλλονή νύφη, τα βλέμματα μαγνήτισε και ένας ανεμόμυλος (σήμα κατατεθέν του νησιού) με στέγη από λευκά λουλούδια.

anna3.jpg
Την διασκέδαση των υψηλών προσκεκλημένων που ήταν ντυμένοι στην πένα φορώντας πανάκριβα ρούχα, ανέλαβε η θρυλική μπάντα Earth, Wind and Fire που ταξίδεψε στην Μύκονο ειδικά για την εκδήλωση, ενώ κάποια στιγμή πάνω στο κέφι, οι καλεσμένοι πέταξαν την νύφη στον αέρα!

ANNAAAA2.jpg
ANNNAA.jpg

anna2.jpg

DGBN.jpg

Όσο για το White Party που ακολούθησε την επόμενη ημέρα; Ήταν η τρίτη και τελευταία πράξη του γάμου-υπερπαραγωγή, καθώς το ζευγάρι διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στον Σκορπιό, στην περιοχή της Παράγκας.

anna4.jpg
Όπως θα δείτε και στο δεύτερο video του «Mykonos Live TV», οι νιόπαντροι έφτασαν στον χώρο της εκδήλωσης με πολυτελές τζιπ, ενώ η Άνα Μπεατρίς Μπάρος έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, επιλέγοντας μια ολόχρυση haute couture τουαλέτα Naeem Khan. Η εμφάνιση της Μπεατρίς ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Chopard,clutch bag Jimmy Choo και πέδιλα Aquazzura.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

parti1.jpg
parti2.jpg
parti3.jpg
parti4.jpg
parti5.jpg
parti6.jpg
parti7.jpg
parti8.jpg
parti9.jpg
parti10.jpg
parti11.jpg
parti12.jpg
parti13.jpg
parti14.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top