Τρελό «χώσιμο» Σφυράκη στον Λιάγκα: «Κάνει κατινιές! Όλη η κοινωνία είναι εναντίον του»

Γιατί έγινε πυρ και μανία ο τραγουδιστής

Τρελό «χώσιμο» Σφυράκη στον Λιάγκα: «Κάνει κατινιές! Όλη η κοινωνία είναι εναντίον του»

​Μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος, μάλιστα, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Πρωινό»!

«Ο Λιάγκας δεν είναι και το πιο αγαπητό παιδί στην ελληνική κοινωνία, κρίνοντας από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την ανάρτηση που έκανα. Ο άνθρωπος πρέπει να πάει να το ξεματιάσουν και να αναρωτηθεί για ποιο λόγο στρέφεται όλη η κοινωνία εναντίον του. Το γεγονός ότι κάνει νούμερα δεν αλλάζει χαρακτήρες, ούτε προφίλ», είπε, στην εκπομπή «Με Το Καλημέρα», ο Νεκτάριος Σφυράκης, όταν ρωτήθηκε για όσα έγραψε προ ημερών στο Facebook για τον παρουσιαστή.

Ξεκαθαρίζοντας τι τον ενόχλησε, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως «έκοψαν» από τη συνέντευξη βασικά πράγματα που είχε πει, ενώ στη συνέχεια τον σχολίασαν ειρωνικά, ακόμα και για το θέμα της εξωσωματικής, την οποία έχει κάνει η σύζυγός του.

«Δεν με ενδιαφέρει εμένα τι πουλάει στην τηλεόραση. Με ειρωνεύτηκαν ακόμη και για την εξωσωματική, το διασκέδασε ο Γιώργος Λιάγκας, χαμογέλασε με ειρωνεία και το προσπέρασε. Κάποια πράγματα στερούνται ανιδιοτέλειας! Δηλαδή, όταν κόβεις το θέμα της εξωσωματικής, επειδή ο κουμπάρος είναι ένας γυναικολόγος που δεν έχει το μέγεθος του δικού μου γυναικολόγου, αυτό είναι κατινιά!», ανέφερε ο Νεκτάριος.

Τονίζοντας πως, αν είχε μπροστά του τον Γιώργο Λιάγκα ��εν θα του έλεγε τίποτα γιατί ο παρουσιαστής δεν έχει όρεξη να τον ακούσει, ο τραγουδιστής κατέληξε: «δεν έχω κακά αισθήματα απέναντί του. Είναι ένα παιδί που κάνει την προσπάθειά του στα πράγματα της τηλεόρασης. Αυτοί που τον παίρνουν στα σοβαρά, επενδύουν πάνω του και καλά κάνουν γιατί, όταν έχεις Θεό σου το χρήμα και ο άλλος το υπηρετεί με τον τρόπο που το υπηρετεί, βγάζοντας χοντράδες και ειρωνείες, τραβάς μια πορεία και μία κατεύθυνση και μία τάση για το τι θέλει ο κόσμος».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός τραγουδιστής ξεσπά άγρια κατά του Λιάγκα: «Καημένε!Αφίππευσε!»

Έλληνας τραγουδιστής έγινε πατέρας για 4η φορά - Βγήκε από το μαιευτήριο η σύζυγός του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top