NEO BINTEO από το γάμο στην ελληνική showbiz - Οι δηλώσεις των νεονύμφων!

Παντρεύτηκαν ο Κωνσταντίνος Παντζής και η Ιλόνα Κρέιμερς

NEO BINTEO από το γάμο στην ελληνική showbiz - Οι δηλώσεις των νεονύμφων!

Τη συγκίνηση και τη χαρά τους, αλλά και την επιθυμία να αποκτήσουν παιδί, εξέφρασαν ο Κωνσταντίνος Παντζής και η Ιλόνα Κρέιμερς, στις πρώτες τους δηλώσεις αμέσως μετά το γάμο!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το βράδυ της Τετάρτης, σε κτήμα στο Κορωπί, με έξι κουμπάρους και παρουσία ουκ ολίγων τραγουδιστών.

Ένα από τα ρομαντικά τραγούδια που χόρεψαν οι νεόνυμφοι ήταν το «Όλα σ’ αγαπάνε» του Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος ήταν ένας εκ των κουμπάρων, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι το ξημέρωμα, με πολλούς από τους διάσημους καλεσμένους να τραγουδούν.

«Νιώθω τέλεια! Δεν έχω αέρα, δεν μπορώ να πάρω αναπνοή», είπε η νύφη στους δημοσιογράφους, ενώ ο γαμπρός αποκάλυψε ότι είχε σχεδιάσει να βγάλει λόγο τη στιγμή που έκοψαν την τούρτα, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της συγκίνησής του! «Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου μέχρι σήμερα και εύχομαι να έρθουν κι άλλες τέτοιες μέρες», συνέχισε ο Κωνσταντίνος και, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατέληξε: «παιδάκι όταν το φέρει ο Θεός. Το θέλουμε πολύ πάντως!».

Δείτε στο βίντεο νέα πλάνα από το γάμο και τις δηλώσεις του ζευγαριού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top