Πασίγνωστος ηθοποιός τράκαρε και έριξε αμάξι μέσα σε κανάλι με νερό!

Αποκαλύψεις για το συμβάν που κάνει το γύρο του κόσμου

Πασίγνωστος ηθοποιός τράκαρε και έριξε αμάξι μέσα σε κανάλι με νερό!

Ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood κρύβεται πίσω από το απίστευτο τροχαίο που «τσάκωσε» προ ημερών η κάμερα και κάνει το γύρο του κόσμου, με ένα θηριώδες τζιπ που τρέχει να πέφτει πάνω σε ένα αμάξι και να το πετάει σε ένα κανάλι γεμάτο νερό!

Το βίντεο, που «ανέβηκε» στο Ίντερνετ πριν από λίγες μέρες και έγινε αμέσως viral, ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια προβολές, δείχνει ένα μαύρο Porsche Cayenne, σε δρομάκι του Άμστερνταμ, να παίρνει μία δεξιά στροφή ανοικτά και να πέφτει πάνω σε παρκαρισμένο Smart, το οποίο καταλήγει μέσα στο νερό.

car-528017.jpg

Αν και κανείς δεν γνώριζε τον οδηγό του «τρελού» τζιπ, η αλήθεια δεν άργησε να μαθευτεί: το τιμόνι κρατούσε ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, γνωστός από ταινίες όπως οι «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Άφθαρτος», «Kill Bill», «Άδωξοι Μπάσταρδη», «Django: Ο Τιμωρός» και «Star Wars»!

collage1.jpg

Πάντως, ο 67χρονος σταρ δεν συνελήφθη, ούτε θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη! Βλέπεις, εκτός από την ταυτότητα του δράστη, αποκαλύφθηκε και ότι το τροχαίο ήταν απόσπασμα από τα γυρίσματα της ταινίας «The Hitman’s Bodyguard», στην οποία ο Τζάκσον υποδύεται έναν πληρωμέ��ο δολοφόνο, ο οποίος προσλαμβάνει τον Ράιαν Ρέινολντς για να τον βοηθήσει να πάει από την Αγγλία στην Χάγη σε 24 ώρες…

Δείτε στο βίντεο το... τροχαίο που έγινε viral!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top