Ποιους μηνύει και γιατί ο Γιάννης Πλούταρχος- Τι ανέφερε στο Star ο δικηγόρος του

Βρέθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Ποιους μηνύει και γιατί ο Γιάννης Πλούταρχος- Τι ανέφερε στο Star ο δικηγόρος του

Θύμα απάτης στα social media έπεσε και ο Γιάννης Πλούταρχος και κάθε άλλο παρά με σταυρωμένα τα χέρια έκατσε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επιτήδειοι σφετερίστηκαν το όνομα του τραγουδιστή και έπιαναν κουβέντα με θαυμαστές του είτε για να τους αποσπάσουν χρήματα είτε για να βγουν ερωτικά ραντεβού μαζί τους.

«Χθες κατέθεσε μήνυση στην εισαγγελία του Πρωτοδικείου Αθηνών ο δημοφιλής καλλιτέχνης Γιάννης Πλούταρχος σε ανθρώπους οι οποίοι φαίνεται να χρησιμοποιούν σελίδες στο διαδίκτυο με το όνομα Γιάννης Πλούταρχος. Μάλιστα πολλές από αυτές τις σελίδες παραπέμπουν σε διαφημιστικά και μέσω αυτών προσπαθούν να αποσπάσουν λεφτά υποκρινόμενοι πως είναι ο τραγουδιστής» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής Ρούλα Κουσκουρή που μίλησε με τον δικηγόρο του καλλιτέχνη, Πέτρο Καϊμακάμη και πρόσθεσε:

«Έκλειναν ακόμα κ��ι ραντεβού υποκρινόμενοι πως είναι ο Πλούταρχος. Αν πατήσει κανείς στο Facebook Πλούταρχος θα δούμε πολλές σελίδες. Μία όμως είναι η πραγματική: www.yiannisploutarxos.gr. Ο ίδιος πιστεύει πως πρόκειται για οργανωμένες ομάδες που εξαπατούν τους θαυμαστές του και τους κατηγορεί και για συκοφαντική δυσφήμιση. Οπότε μιλάμε για δύο κακουργήματα και για ένα πλημμέλημα αν και εφόσον δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα. Ο τραγουδιστής έχει ζητήσει άρση του απορρήτου και η δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τις σελίδες του Γιάννη Πλούταρχου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top