ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Μοιραράκη για το μέντιουμ των διασήμων-Το χαλί που τις... ένωσε!

Καρέ-καρέ η συνάντηση των δύο γυναικών

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Μοιραράκη για το μέντιουμ των διασήμων-Το χαλί που τις... ένωσε!

​Για την φωτογραφία που την δείχνει αγκαλιά με το μέντιουμ των επωνύμων που συνελήφθη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Δέσποινα Μοιραράκη.

Να σας θυμίσουμε πως η εν λόγω απατεώνισσα εξαπατούσε τον κόσμο αποσπώντας του μεγάλα χρηματικά ποσά. Πιο συγκεκριμένα έβγαλαν 52.000 ευρώ από μια γυναίκα και 20.000 ευρώ από μια άλλη.

«Εκείνη η φωτογραφία που βγήκε στο φως της δημοσιότητας είναι από τότε που ήρθε η εν λόγω κυρία στο μαγαζί μου για να πάρει χαλιά. Ήταν πολύ γελαστή και συμπαθέστατη. Διάλεξε τρία, τέσσερα χαλιά ανατολίτικου στυλ, χρώματος κόκκινο και χρυσό. Την επόμενη μέρα, όπως κάνουμε και στον κάθε πελάτη, τις τα στείλαμε για να κάνουμε επίδειξη στο χώρο της. Διάλεξε λοιπόν ένα, όχι αρκετά ακριβό. Κόστιζε γύρω στα 1.000 ευρώ και κάτι» θυμήθηκε η γνωστή επιχειρηματίας, ενώ τόνισε πως ευθύνη για ό, τι έγινε δεν έχει μόνο το μέντιουμ που συνελήφθη αλλά και οι άνθρωποι που κατέφευγαν σε εκείνη για να τους λύσει τα προβλήματά τους.

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρεις αν ο άντρας σου σε απατά δεν είναι ανάγκη να πας σε μέντιουμ. Το ίδιο κι αν είσαι άρρωστος θα πας στο γιατρό. Μα είναι δυνατόν τώρα οι γυναίκες σ’ αυτή την εποχή, το 2016 να πιστεύουμε πως αν μας δώσουν ένα κοκαλάκι νυχτερίδας ή ένα βότανο θα κάνουμε τον άλλον να γυρίσει πίσω;» είπε η Δέσποινα φωνάζοντας ενώ αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν σε μία εποχή που όλοι μετράμε και το ευρώ, να υπάρχουν άνθρωποι που σπαταλάνε τόσο εύκολα τα λεφτά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον ανακριτή το μέντιουμ των επωνύμων-Ζητούσε σπέρμα για να βρει την απιστία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top