ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Ηλίας Βρεττός απαντά σε όσους τον «κράζουν» για τον τρόπο που χορεύει!

«Νέφτι του έβαλαν;»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Ηλίας Βρεττός απαντά σε όσους τον «κράζουν» για τον τρόπο που χορεύει!

Στα αρνητικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο χορεύει, ιδίως στο τραγούδι «Και Πετάω Ψηλά», απαντά, για πρώτη φορά, ο Ηλίας Βρεττός, την ώρα που ατάκες όπως «νέφτι του έβαλαν;» και «χοροπηδάει σαν κατσίκι» δεν έχουν τελειωμό!

«Όλο αυτό έχει κάνει αίσθηση και με έχει διαφοροποιήσει. Έτσι ήμουν πάντα! Όταν ξεκινούσα την καριέρα μου ως τραγουδιστής, αρκετοί επιχειρηματίες και μάνατζερ είχαν σχολιάσει τον τρόπο που χόρευα στην πίστα. Μου έλεγαν πως, αφού είχα επιλέξει ένα ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο, δεν ταίριαζε να κινούμαι στη σκηνή σαν pop καλλιτέχνης», λέει, στο περιοδικό «People», ο τραγουδιστής και συνεχίζει: «όμως, αγνοούσα τα σχόλια, γιατί αν μείνω ακίνητος και το παίξω ατσαλάκωτος πρίγκιπας, δεν θα είμαι εγώ. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, να χτυπιέμαι και να διασκεδάζω με τον κόσμο. Στην τελική, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους!».

Παράλληλα, ο ίδιος δεν κρύβει πως η συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars», με παρτενέρ την Κλώντια - Άννα, στο οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση, έδωσε ώθηση στη δουλειά του και τον έκανε να ανακαλύψει το ταλέντο του χορού. «Ήταν μια εμπειρία που απόλαυσα. Ένα διαφορετικό ταξίδι, μέσα από το οποίο ανακάλυψα ένα άλλο ταλέντο, αυτό του χορού. Εκείνη την περίοδο οι αντοχές μου ξεπέρασαν τα όρια. Έπαθα δυο φορές υπερκόπωση. Αυτό δείχνει και πόσο τελειομανής είμαι, διότι με ό,τι κι αν καταπιαστώ, τα δίνω όλα. Μια μέρα ξύπνησα και από τους πόνους δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Αμέσως φώναξα το φυσιοθεραπευτή μου στο σπίτι και μου έκανε μυοχαλαρωτική ένεση για να μπορέσω να σηκωθώ και να πάω στην πρόβα. Μάλιστα εκείνη την ημέρα με πήραν τα κλάματα και είπα στην Κλώντια - Άννα πως δεν θα τα καταφέρω να χορέψω την Κυριακή. Ήταν μια περίεργη περίοδος με θλάσεις, τραυματισμούς και τενοντίτιδες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top