Θα «καεί» η Μύκονος:Πάρτι-υπερπαραγωγή της Λίντσεϊ Λόχαν για τα γενέθλιά της στο Καλό Λιβάδι

Κλείνει τα 30 και θα το γιορτάσει δεόντως στο αγαπημένο της νησί (VIDEO)

Θα «καεί» η Μύκονος:Πάρτι-υπερπαραγωγή της Λίντσεϊ Λόχαν για τα γενέθλιά της στο Καλό Λιβάδι

​Τον αγαπημένο της προορισμό που δεν είναι άλλος από τη Μύκονο, επέλεξε η Λίντσεϊ Λόχαν προκειμένου να γιορτάσει τα τριακοστά της γενέθλια!

λοχ1.jpg
Η νεαρή ηθοποιός, αποφάσισε να σβήσει τα κεράκια της στο «Νησί των Ανέμων», το οποίο έχει επισκέπτεται συχνά πυκνά τα καλοκαίρια ώστε να «ρουφήξει» μπόλικο ήλιο!

λοχ2.jpg
Βέβαια η φετινή χρονιά θα είναι ξεχωριστή για την Λίντσεϊ, η οποία θα πατήσει το πόδι της στη Μύκονο… αρραβωνιασμένη, αφού όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, την καρδιά της έχει κλέψει ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ιγκόρ Ταραμπάσοβ.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, το κορίτσι έχει πολλούς λόγους για να είναι ευτυχισμένο.

(Φώτο αρχείου: Με τον πάμπλουτο αρραβωνιαστικό της)

240616084240_0589.jpg

ΠΑΡΤΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ:

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τα γενέθλια της που είναι σήμερα, η Λόχαν έχει διοργανώσει ένα πάρτι υπερπαραγωγή στο Rakkan στο Καλό Λιβάδι.

240616084241_1557.jpg
Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από το μεσημέρι και θα διαρκέσουν ως αργά τη νύχτα (για να μην σας πούμε μέχρι αύριο το πρωί), ενώ τα πάντα είναι προσεχτικά οργανωμένα και μεθοδευμένα για την Χολιγουντιανή σταρ και τους περίπου 200 καλεσμένους της, τόσο ξένους όσο και Έλληνες.

240616084244_4458.jpg
Να σημειώσουμε ότι η 30χρονη Λόχαν έφτασε εροπορικώς στη Μύκονο το πρωί της Παρασκευής και κατευθύνθηκε απευθείας στην σουίτα της, προκειμένου να ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι.

Μάλιστα ανέβασε και video στο Instagram της κατά την άφιξη της στο νησί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top