ΔΕΝ θα πιστεύετε σε ποιον είχαν κάνει αγωγή η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ

Οι απίστευτες αποκαλύψεις που έκαναν στην εκπομπή «ΦΜ Live»

ΔΕΝ θα πιστεύετε σε ποιον είχαν κάνει αγωγή η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ

Την άγνωστη δικαστική διαμάχη που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τον Αλέκο Σακελλάριο, έφεραν στο φως της δημοσιότητας ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

Το διάσημο ζευγάρι είχε καταθέσει αγωγή στο γνωστό σεναριογράφο και σκηνοθέτη κινηματογραφικών ταινιών καθώς εκείνος σε επιθεώρησή του χλεύαζε τις προσπάθειες της Αλίκης να γίνει μητέρα, εμφάνιζε τον Παπαμιχαήλ ως «βαρελάκι» και «γυναικοσυντήρητο», ενώ απέδιδε και στην εθνική μας Σταρ την φράση «θέλω να καταπιώ δέκα σαν την Καρέζη για να κάνω κέφι».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο «Οικογενειακός θησαυρός», η δίκη έγινε στις 6 Ιουλίου το 1968 και η Αλίκη ξέσπασε στο δικαστήριο φωνάζοντας!

«Με υβρίζουν, με εξευτελίζουν ως καλλιτέχνιδα και ως γυναίκα οι κατηγορούμενοι, παλαιοί μου φίλοι και συνεργάτες στις μεγάλες μας επιτυχίες. Με εμφανίζουν άλλο από εκείνο που είμαι, με όσα με το στόμα του συναδέλφου Παράβα λέγονται στο σκετς. Και ακόμη, με θίγουν στο ζήτημα της μητρότητας, στο ζήτημα του παιδιού. Δεν απέκτησα παιδί, κ. πρόεδρε. Θα μπορούσα να είχα όχι ένα, αλλά πολλά. Τα έχασα όμως πάνω στη σκηνή του θεάτρου παίζοντας γι’ αυτούς».

Μάρτυρας κατηγορίας στο πλευρό της Αλίκης και του Δημήτρη εμφανίζεται η Τζένη Καρέζη.

Τελικά το διάσημο ζευγάρι κέρδισε στη δίκη. Οι κατηγορούμενοι, ο Σακελλάριος και ο επιχειρηματίας του θεάτρου κρίνονται ένοχοι και καταδικάζονται σε φυλάκιση 50 ημερών και στην καταβολή 6.000 μεταλλικών δραχμών προς την Αλίκη και τον Δημήτρη ξεχωριστά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top