Η μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή του Ταρζάν- Έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες

Η Μπρίτνεϊ Τζόουνς ξαναπιάνει το ημερολόγια 11 χρόνια μετά

Η μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή του Ταρζάν- Έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες

Ο Ταρζάν , ο Βασιλιάς της ζούγκλας και αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη μέσα από μια τρισδιάστατη επική περιπέτεια σε μια πιο... σύγχρονη εκδοχή!

Ο Αλεξάντερ Σκάρτσγκαρντ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Γέιτς, ενσαρκώνει τον αγαπημένο ήρωα του Έντγκαρ Ράις Μπάροους, μαζί με τον Σάμουελ Τζάκσον και την Μάργκοτ Ρόμπι.

Πάνε 10 χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε τις ζούγκλες της Αφρικής , για την κοσμοπολίτικη ζωή του λόρδου Τζόν Κλέιτον , στο Βικτωριανό Λονδίνο, με την αγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως απεσταλμένο του Βρετανικού Κοινοβουλίου, δεν γνωρίζει πως είναι πιόνι , ενος σατανικού Βέλγου, ο οποίος έχει εγκληματικά σχέδια , που φυσι��ά ο Ταρζάν θα ανατρέψει.

«Ήμουν τόσο έκπληκτος όταν διάβασα το σενάριο, γιατί δεν βλέπετε τον Ταρζάν που περιμένετε να δείτε» είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξάντερ Σκάρτσγκαρντ.

Η Μπρίτζετ Τζόουνς, η δημοσιογράφος -γκαφατζού ξαναπιάνει το ημερολόγιο...11χρόνια μετά το σίκουελ της ταινίας ''Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς '' και εγκυμονεί...

Η Ρενέ Ζελβεγκέρ και ο Κόλιν Φέρθ , επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Μπρίτζετ Τζόουνς και Μάρκ Ντάρσι,ενώ ο νέος ανταγωνιστής του Μάρκ ειναι ο Πάτρικ Ντέμπσι.Η Μπρίτζετ διαπιστώνει πως είναι έγκυος, χωρίς να ξέρει ποιός από του ς 2 άνδρες της ζωής της είναι ο πατέρας.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top