Oι συγκινητικές δηλώσεις των αδελφών Παντελίδη μετά τη βράβευση- ΔΕΙΤΕ τι έγινε on stage!

"Δάκρυσε" το στάδιο όταν παρέλαβαν το βραβείο του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Oι συγκινητικές δηλώσεις των αδελφών Παντελίδη μετά τη βράβευση- ΔΕΙΤΕ τι έγινε on stage!

Εκτός από μουσική και λάμψη, στα Mad Video Music Awards Που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης, υπήρξε και πολύ μεγάλη συγκίνηση, όταν τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη και οι κολλητοί του φίλοι ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να πάρουν το βραβείο του (Best Male Adult).

280616235317_7673.jpg
«O Θεός τον αγάπησε και θέλησε να τον κρατήσει κοντά του» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής και παρέδωσε το βραβείο στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμάς να παραλάβουμε το βραβείο του Παντελή, η οικογένεια, οι φίλοι του, οι πραγματικοί του φίλοι. Νιώθουμε περήφανοι για αυτόν».

Μάλιστα, λίγο αργότερα μίλησε στην κάμερα του "Happy Day" λέγοντας πως για εκείνον ο Παντελής δεν έχει φύγει!

ee.jpg
«Ο Παντελής είναι σαν να είναι εδώ! Νιώθουμε περήφανοι όλοι για τον Παντελή! Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται! Ο Παντελής είναι δίπλα μας! Θα ‘ναι για πολλά χρόνια δίπλα μας! Ο κόσμος δεν θα τον ξεχάσει ποτέ! Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που δείχνουν όλοι στον Παντελή! Είναι απίστευτο! Να είστε καλά, ευχαριστώ, θυμάμαι…» ανέφερε τονίζοντας μάλιστα τον τίτλο του νέο τραγουδιού του αδικοχαμένου τραγουδιστή, το οποίο, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του.

Στην κάμερα όμως μίλησε συγκινημένος και ο μικρός αδελφός του Παντελίδη, Κωνσταντίνος: «Όλες τις καλές στιγμές θυμάμαι από τον αδελφό μου. Έχουμε περάσει πάρα πολλά! Μας έχει στηρίξει, τον έχουμε στηρίξει. Το πιο σημαντικό που κρατάω από εκείνον είναι ότι του κρατούσαν κακία, εκείνος δεν είχε κρατήσει ποτέ σε κανέναν κακία»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Ρίγησε το στάδιο! Η βράβευση του Παντελίδη στα μουσικά βραβεία MAD

ΧΑΜΟΣ με το νέο τραγούδι του Παντελίδη- Ξεπέρασε τα 500.000 views στο you tube!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top